Loading icon

Hvorfor skal du besøge Kenya?

I Østafrika er der det smukke land Kenya , som årligt tiltrækker millioner af turister fra hele verden. Der er noget at interessere rejsende, der drømmer om at få en god hvile og se den ubeskrivelige skønhed i dette land. Dette er en fantastisk smuk og unik afrikansk perle. Dette er jordens centrum.

I nationalparkernes vidder kan du møde gående vilde afrikanske dyr, som ikke kan ses i alle zoologiske haver i verden . Her bor løver, elefanter, leoparder, næsehorn, bøfler og mange andre dyr, der vil overraske dig med deres udseende og kraft. Du kan besøge slangeparken i Nairobi hvis du er okay med koldblodede dyr, og se det langhalsede dyr på Giraffe Farm, hvis antal simpelthen er fantastisk.

Dykkende entusiaster har mulighed for at dykke til koralrevene i havreservatet og stifte bekendtskab med de eksotiske og unikke indbyggere i undervandsverdenen. det Indiske Ocean. Besøg Watamu Nature Reserve for en uforglemmelig dykkeroplevelse.

I Kenya, sammen med venner eller virksomhed partnere, kan du deltage i en rigtig afrikansk safari. Det er for denne fornøjelse, at mange mennesker kommer her. Dine indtryk af en så aktiv ferie vil blive husket i lang tid.

De, der ønsker at besøge strandene med hvidt sand, blødt og behageligt at røre ved, vil have en fantastisk mulighed for at slappe af på Coral Coast .

Du kan kun komme til landet fra Moskva med fly, desuden krydser ækvator, ser gennem vinduet, hvordan skyerne flyder i en tyk dis, og under dig - havets enorme stormfulde vand. Flyrejser udføres af forskellige flyselskaber i verden, men du kan desværre kun flyve med overførsler. Men dette vil være endnu et positivt øjeblik af din ferie, da du vil være i stand til at besøge og se andre byer i verden, som du ikke har været i endnu.

Kun i Kenya kan du se netop sådan en unik natur med sine jomfruelige landskaber. Dyrets og plantens og verdens skønhed, såvel som stierne, hvor ingen menneskelige fod har sat foden, hvor der ikke er nogen civilisation - alt dette kan ses i dette land.

Når du rejser i Kenya, kan du vil være i ærefrygt for Great Rift Valley, aktive vulkaner, millioner af flamingoer, der lever her på alkaliske søer. Forestillingerne i Bomas i Kenyas etno-landsby, hvor der afholdes folkloreshows, samt storslået moskeer og hinduistiske templer, vil ikke efterlade dig ligeglad.

I dette land vil du få fremragende komfortable levevilkår på hoteller. For elskere af natteliv er der også mange steder med rekreation og underholdning.

Uforglemmelig bliver en tur til Kenya i en rented car .