Loading icon

Sanatoria in Hongarije

Vandaag de dag wordt het mode om in het buitenland behandelingen en gezondheidscursussen te volgen. Dit is niet toevallig, aangezien het niveau van medische diensten in Europese landen erg hoog is.

Het bezoeken van sanatoria in Hongarije is een uitstekende oplossing als er een behandeling nodig is. Op 70% van het grondgebied van deze staat bevinden zich thermale bronnen en mineraalwaterbronnen.

Wateren verschillen in samenstelling, maar ze hebben allemaal een gunstig effect op het menselijk lichaam, helpen de kracht te herstellen, de immuniteit te versterken en bepaalde ziekten te genezen. De wonderbaarlijke helende eigenschappen van Hongaars mineraalwater zijn al heel lang bekend, zelfs de oude Romeinen gebruikten waterprocedures.

Het klimaat in deze uniek land is ook bevorderlijk voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid. De winter is hier warm en kort, de zomer is niet te heet. Foto's van de natuur van Hongarije zijn indrukwekkend. Pittoreske groene heuvels, weelderige vegetatie, de majestueuze Donau - alles is bevorderlijk voor vrede en rust, volledige ontspanning.

Spa's, waar gasten behandelingen kunnen krijgen, zijn in grote aantallen beschikbaar in Hongarije. Ze bevinden zich zowel in de hoofdstad van Hongarije, Boedapest, als overal aan meren met mineraalwater en op plaatsen waar bronnen te vinden zijn. Talloze baden zijn het populairst onder toeristen, de diensten van baden en sauna's, fitnesszalen zijn ook in trek. Om een ​​hotel de status "SPA" te geven, moet het aan een hele lijst voorwaarden voldoen: een binnenzwembad, eersteklas specialisten, ontspannings- en wellnessprocedures, verschillende stoombaden en een fitnesscentrum. Dit alles heeft een positief effect op het serviceniveau.

Gasten van lokale resorts krijgen massages, fitnesslessen, schoonheidsbehandelingen, fysiotherapie, balneotherapie aangeboden. U kunt de cursus kiezen die het beste bij uw individuele behoeften past. Ervaren artsen, instructeurs en trainers zullen alle nodige hulp bieden, waardevolle aanbevelingen en advies geven. Opgemerkt moet worden dat zelfbehandeling met water meer kwaad dan goed kan doen. U hoeft dus niet met uw gezondheid te experimenteren.

De kosten van behandelings- en gezondheidsverbeterende complexen zijn in Hongarije aanzienlijk lager dan in andere Europese landen. Het is om deze reden dat behandelingen in Hongarije steeds populairder worden.