Loading icon

Bulgarien er en rigtig perle på Balkanhalvøen

Bulgaria er et fantastisk, mangfoldigt og smukt land. Her er de vigtigste grunde til at besøge dette land:

1. Du kan møde en masse vidunderlige mennesker i Bulgarien!

På trods af det faktum, at bulgarsk ikke er et internationalt sprog, vil det ikke tage dig lang tid at overvinde sprogbarrieren. Folk her er ekstremt veluddannede, venlige og hjertelige. Og at komme ud i alle mulige sjove situationer er kun en del af dit bulgarske eventyr. Så snart du bliver inviteret til et glas hjemmelavet brandy, vil du indse, at der ikke er nogen sprogbarrierer.

2. Maden er så lækker

Det lokale køkken er overraskende godt: en blanding af slaviske, græske og orientalske retter, så gør dig klar til, at menuen bliver uendelig.

3. Blanding af forskellige stilarter

I Sofia kan du finde mange levn fra tidligere tider, kulturer og arkitektoniske stilarter. Hovedstaden Sofia  er et eksempel på gammel arkitektur, så karakteristiske betonbygninger og moderne bygninger på samme tid, som danner en interessant blanding af stilarter.

4. Et land med en rig historie

Hvert hjørne af dette fantastiske land er fuld af historie. Magien i dette land, som har eksisteret siden det 7. århundrede f.Kr., mærkes overalt, fra the Rila Monastery , the Belogradchik rocks , hundredvis af huler, det fantastiske Seven Rila Lakes og til Sortehavskysten. Plovdiv er en af ​​de ældste byer i Europa og ifølge nogle kilder den ældste by, der eksisterer.

5. Betagende landskab

Bulgariens natur er ideel til vandreture, gåture og frem for alt til at beundre panoramaudsigten, der åbner sig lige foran dine øjne! Startende fra et af de storslåede sneklædte bjerge, gennem de frodige flodlejer og slutter med de smukke og uspolerede kystnære havkyster i syd. Det eneste du ikke må glemme er dit campingudstyr. I nogle større byer, såsom Sofia, Burgas, Plovdiv og Varna, er der heldagsudflugter, som vil introducere dig til historien og de mest interessante fakta i detaljer.

6. Alt er meget billigt

For meget få penge kan du få en service af virkelig høj kvalitet.

7. Fuldstændig afslapning

Tilstedeværelsen af ​​talrige mineralske og helbredende kilder gør Bulgarien til et af de førende spa-centre ikke kun i Europa, men også i verden. De fleste hoteller har luksusspaer med saunaer, jacuzzier og professionelle til at give dig en honningmassage.

8. Ideel geografisk placering

Inden for Europa har Bulgarien formentlig den bedste geografiske position og tilbyder masser af billige rejsemuligheder til nogle af de bedste destinationer på det gamle kontinent, såsom Berlin, Barcelona, ​​​​Manchester, Edinburgh, London, Rom, Amsterdam.

9. Fremragende vinterturisme

I så lille et land som Bulgarien er der mere end 200 km skiløjper, og det største feriested Bansko værter for adskillige verdensmesterskaber. Også i Sofia er der et lille skiområde - Vitosha ! Fantastisk, ikke sandt!

10. Sofia er en rigtig europæisk hovedstad

Det er et fantastisk weekendophold med seje barer, fantastisk gadekultur fra kunstnere, livligt natteliv og meget mere. Værd at nævne er den gratis Wi-Fi, som er tilgængelig næsten overalt.

11. Vin!

Bulgarien er traditionelt en af ​​de største leverandører af denne guddommelige drik i verden.

Vinavl og vinfremstilling har en lang historie her, der går tilbage til tiden for Thracians . Og vine har fået universel anerkendelse over hele verden.