Loading icon

Bulgariens perler: hvordan man tilbringer en uforglemmelig ferie

Bulgarian Turistinfrastrukturen tilbyder mange muligheder for smag og budget.

Sunny Beach
Det største feriested på den bulgarske riviera. Denne sandede kystlinje er 8 km lang. Den gennemsnitlige sommertemperatur er +26, + 27 ° С.
Ud over strande er der mange restauranter, natklubber, sportskomplekser og legepladser.

Albena
Strendene i dette område har modtaget det blå flag for miljøet venlighed og renlighed. Den historiske by Varna er i nærheden.
Naturen er utrolig her: grønne haver, azurblåt hav og sandstrande.


Hotellerne her tilbyder et meget højt serviceniveau. De er placeret på bakker, oftere på den første linje til havet. Hvert værelse byder på en fantastisk udsigt over kysten. Som regel er alle hoteller udstyret med deres egen infrastruktur: parkeringspladser, restauranter, skønhedssaloner, børne- og sundhedscentre.

Golden Sands
Dette område hører til nationalparkens territorium, hvilket betyder, at renligheden overvåges her. Stranden har rør med lokalt mineralvand. Det mest populære feriested under den indiske sommer – varmen aftager, klimaet bliver mildt.

Riviera
Velegnet til elskere af afsondret afslapning. På resortet kan du finde underholdning for hele familien: en hel gruppe animatorer for børn, udflugter med sightseeing, restauranter med lokalt køkken. Der er ingen natklubber eller støjende offentlige steder her. Dette resort blev skabt, så du endelig kan tage en pause fra storbyens stress og jag.

Havfrue
Det er beliggende i et egereservat, 100 kilometer fra Varna . Her ligger små træhytter lige midt i skoven, og nogle gemmer sig blandt klippekysten. Her kan du udforske hulerne, inspicere den lokale flora og fauna og slappe af fra byens larm. Resortet tilbyder også en række sundhedsterapier baseret på brugen af ​​mineralvand fra lokale kilder.

Golden Fish Beach
Folk kommer her for at surfe. Hvis du er en af ​​disse turister, så er dette sted perfekt for dig. Campingpladsen er udstyret med bad og toilet. Du kan også bo i en teltby, hvis du er vant til mere "vilde" rekreative forhold.

Varna
Din rejse ender i denne by. Det er Bulgariens havhovedstad. Havn og sandstrande, klart hav og overkommelige priser - har du virkelig brug for noget andet til en god ferie?