Loading icon

Parels van Bulgarije: hoe breng je een onvergetelijke vakantie door?

De Bulgaarse toeristische infrastructuur biedt vele mogelijkheden voor smaak en budget.

Zonnig strand
Het grootste resort aan de Bulgaarse Rivièra. Deze zandkust is 8 km lang. De gemiddelde zomertemperatuur is +26, + 27 ° С.
Naast stranden zijn er veel restaurants, nachtclubs, sportcomplexen en speeltuinen.

Albena
De stranden van dit gebied hebben de Blauwe Vlag ontvangen voor milieuvriendelijkheid en netheid. De historische stad Varna is vlakbij.
De natuur is hier ongelooflijk: groene tuinen, azuurblauwe zee en zandstranden.


De hotels hier bieden een zeer hoog serviceniveau. Ze bevinden zich op heuvels, vaker op de eerste lijn naar de zee. Elke kamer biedt een prachtig uitzicht op de kustlijn. In de regel zijn alle hotels uitgerust met hun eigen infrastructuur: parkeerplaatsen, restaurants, schoonheidssalons, kinder- en gezondheidscentra.

Golden Sands
Dit gebied behoort tot het grondgebied van het nationale park, wat betekent dat de netheid hier wordt bewaakt. Het strand heeft leidingen met lokaal mineraalwater. De meest populaire badplaats tijdens de nazomer - de hitte neemt af, het klimaat wordt mild.

Riviera
Geschikt voor liefhebbers van afgelegen ontspanning. Op het resort vindt u entertainment voor het hele gezin: een hele groep animators voor kinderen, excursies met sightseeing, restaurants met lokale gerechten. Er zijn hier geen nachtclubs of lawaaierige openbare plaatsen. Dit resort is gemaakt zodat u eindelijk kunt ontsnappen aan de drukte van de metropool.

Zeemeermin
Het is gelegen in een eikenreservaat, op 100 kilometer van Varna. Hier bevinden zich kleine houten huisjes midden in het bos, en sommige verstoppen zich tussen de rotsachtige kusten. Hier kunt u de grotten verkennen, de lokale flora en fauna inspecteren en ontspannen van het lawaai van de stad. Het resort biedt ook een scala aan gezondheidstherapieën op basis van het gebruik van mineraalwater uit lokale bronnen.

Golden Fish-strandMensen komen hier om te surfen. Als je een van die toeristen bent, dan is deze plek perfect voor jou. De camping is voorzien van douches en toiletten. Je kunt ook in een tentenstad verblijven als je gewend bent aan meer "wilde" recreatieomstandigheden.

Varna
Je reis eindigt in deze stad. Het is de zeehoofdstad van Bulgarije. Haven en zandstranden, heldere zee en betaalbare prijzen - heb je echt iets anders nodig voor een goede vakantie?