Loading icon

Helligdage i Tjekkiet

Populariteten af ​​tjekkisk øl er længe gået langt ud over grænserne for en lille gæstfri stat.

Hoteller i Czech Republic - på pengepungen og smagen: fra luksuriøse til de mest beskedne, selvom de er lige så indbydende og komfortable. Et stort antal rejsendes svar vil hjælpe dig med at organisere din ferie efter dine ønsker!

Wellness-ferier i Tjekkiet er også berømte: originale termiske kilder, et storslået udvalg af terapeutiske øvelser med avanceret udstyr, beskyttede steder.

Resorts i Tjekkiet: Frantiskovy Lazne , Marianske Lazne , Karlovy Vary er berømte over hele verden for den mirakuløse virkning af naturligt vand, beroligende, foryngende og tonende.

Rejse til Tjekkiet er en interessant tur til et af de smukkeste lande i Europa. Ferier i the Czech Republic er interessante, kan være nyttige for velvære og fulde af mindeværdige minder.

Millioner af indbyggere på vores planet drømmer om at købe flybilletter og tage på en rundvisning i Tjekkiet, gå rundt i Prags gader, få et wellness-kompleks med aktiviteter i Karlovy Vary-feriestedet og også fordybe sig i den ridderlige atmosfære af de store slotte i historien; bliv fuld på den legendariske Czech beer , opdag den vidunderlige verden af ​​tjekkisk glas.

Enhver, der har besøgt Tjekkiet mindst én gang, vil helt sikkert finde noget for sig selv, som du helt sikkert vil vende tilbage til hvile i Tjekkiet igen.

I rejsebureauer kan du købe alle slags ture til Tjekkiet: ski, medicinsk, blandet, sightseeing. Prisen for en rejse til Tjekkiet varierer afhængigt af sæsonen. De højeste priser er i sommer-, senvinter- og juleferie. Og om efteråret kan du planlægge din rejse til de laveste priser.

Omkostningerne ved sightseeingture til Prague er omkring 300 - 400 euro pr. person. De mest overkommelige ture til Tjekkiet kan købes midt på efteråret.