Loading icon

Vakantie in Tsjechië

De populariteit van Tsjechisch bier is al lang ver buiten de grenzen van een kleine gastvrije staat.

Hotels in Tsjechië - qua portemonnee en smaak: van luxueus tot het meest bescheiden, hoewel net zo gastvrij en comfortabel. Een groot aantal reacties van reizigers helpt u bij het organiseren van uw vakantie volgens uw wensen!

Wellnessvakanties in de Tsjechië is ook beroemd: originele thermale bronnen, een grandioze selectie van therapeutische oefeningen met geavanceerde apparatuur, beschermde plaatsen.

Resorts in Tsjechië: Frantiskovy Lazne, Marianske Lazne, Karlovy Vary zijn over de hele wereld beroemd om het wonderbaarlijke effect van natuurlijk water, kalmerend, verjongend en tonifiërend.

Reizen naar de Tsjechische Republiek is een interessante reis naar een van de mooiste landen van Europa. Vakanties in Tsjechië zijn interessant, kunnen nuttig zijn voor het welzijn en vol memorabele herinneringen.

Miljoenen inwoners van onze planeet dromen ervan vliegtickets te kopen en op rondreis door Tsjechië te gaan, wandelen door de straten van Praag, een wellnesscomplex krijgen van operaties in het resort Karlovy Vary, en zich ook onderdompelen in de ridderlijke sfeer van de grote kastelen uit de geschiedenis; word dronken van het legendarische Tsjechische bier, ontdek de wondere wereld van Tsjechisch glas.

Iedereen die de Tsjechische Republiek minstens één keer heeft bezocht, zal zeker iets voor zichzelf vinden, waardoor u zeker nog een keer terug wilt om uit te rusten in Tsjechië.

In reisbureaus kun je allerlei tours naar Tsjechië kopen: ski, medisch, gemengd, sightseeing. De prijs van een reis naar Tsjechië varieert per seizoen. De hoogste prijzen zijn in de zomer, late winter en kerstvakantie. En in het najaar plan je je reis tegen de laagste tarieven.

De kosten van sightseeing tours naar Praag zijn ongeveer 300 - 400 euro per persoon. Midden in de herfst kunt u de voordeligste reizen naar Tsjechië boeken.