Loading icon

Er du klar til den vidunderlige tur til Egypten?

Er du klar til den vidunderlige tur til Egyp t? Der er mange steder, du kan besøge i dette land. Hvis du vil svømme, dykke eller snorkle, er Hurghada det bedste sted for alle disse aktiviteter. Du kan også tilbringe nogen tid på en ørkensafari, nyde din tid på en af de smukkeste strande over hele verden - Sharm el -Sheikh eller slappe af i en af Kairos haver med en fantastisk udsigt. Er du klar til en sådan rejse? Lad os starte!

aswan

Aswan er en By i det sydlige Egypten. Det er berømt for sin nubiske kultur og historie såvel som sin smukke Nile -flod. Byen har også mange naturlige attraktioner, såsom Elephantine Island og Philae Temple Island.

cairo

Cairo
er hovedstaden i Egypten og den største by i Afrika. Det ligger på bredden af floden Nilen i det nordlige Egypten. Byen blev grundlagt i 969 e.eks="Kairo_ptrwoz.jpg">

Byen har været hjemsted for nogle af historiens mest berømte vartegn, herunder de store pyramider ved Giza, der blev bygget mellem 2580 f.Kr. og 2465 f.Kr. for Farao Khufu (Cheops). Pyramiderne betragtes som en af menneskehedens syv vidundere, fordi de er så store: De måler over 450 fod høje med sider, der måler på 230 fod lange hver! Der er også mange moskeer i Kairo, såsom Al Azhar-moskeen bygget i 872 e.Kr. Majusi-men dette er ikke engang tæt på at være alt, der er!

Hurghada

Hurghada er en populær resortby i Røde Sea Governorate, Egypten. Det ligger på Rødehavskysten, ca. 120 km (75 mi) øst for El Quseir, og er hovedstaden i Rødehavet. Befolkningstal 487.896 (2010-estimat) med et areal på ca. 416 kvadratkilometer (161 kvadratmeter).

Luxor

Luxor er en af de mest populære turistdestinationer i Egypten. Det er berømt for sine templer, grave og monumenter, der daterer tusinder af år tilbage. Luxor tilbyder også gode shoppingmuligheder med mange butikker, der sælger souvenirs som smykker og tøj.

{43

Der er mange hoteller til Vælg mellem at inkludere 5-stjernede resorts samt budgethoteller, hvor du kan finde alle de faciliteter, du har brug for til en overkommelig pris (såsom WiFi-adgang). Der er også mange restauranter, der serverer lokalt køkken såvel som internationale retter såsom italiensk mad eller fransk køkken.

Marsa Alam

Marsa Alam er en by i Egypten på Red Sea kyst. Det har en befolkning på ca. 10.000 mennesker og ligger omkring 350 km (217 miles) syd for Hughada og 350 km (217 miles) nord-vest for Sharm El-Sheikh. Der er flere hoteller i Marsa Alam, herunder Royal Holiday Resort & Spa og Raysa Beach Resort.

Resortets hovedattraktion er dens dykkercenter, der tilbyder dykkekurser for begyndere såvel som avancerede dykkere.

}

Sharm el-Sheikh

Sharm el-Sheikh er en udvej by på den sydlige spids af Sinai-halvøen i Egypten. Det ligger cirka to timers kørsel fra Kairo og har været populær blandt turister siden 1970'erne.

Byen var tidligere en lille fiskerby; Imidlertid blev det berømt, da den egyptiske præsident Anwar Sadat brugte det som hans foretrukne udvej ved stranden. Siden da er Sharm El-Sheikh vokset til en af Egypts mest populære turistdestinationer takket være dets varme klima, smukke strande og korallrev, der tiltrækker dykkere fra hele verden hvert år i vintermånederne (oktober til april).

{5 eder er et land med en rig historie og kultur. Det har mange gamle monumenter, inklusive den store pyramide i Giza, som blev bygget for næsten 4500 år siden. Egypten har også en lang kystlinje, der strækker sig fra Middelhavet til Røde Hav.

Der er mange turistattraktioner i Egypten, såsom pyramider og grave fra gamle civilisationer som Faraohs eller Cleopatra VII (69 f.Kr.-30 f.Kr.). Hvis du selv vil se disse steder, skal du gå på en af vores ture!

dig kan nyde svømning i egyptiske strande eller dykning, mens man udforsker undervandshuler fyldt med farverig fisk eller snorkling langs rev, hvor tropiske fisk svømmer omkring dig; Glem dog ikke din maske, fordi de er svære at få øje på uden en!

Egypten er Et land fuld af historie, kultur og traditioner. Det er let at se, hvorfor så mange mennesker vælger dette land som deres første stop, når de besøger Afrika. Egyptenes historie går tusinder af år tilbage, og der er stadig mange steder i dag, der giver turister mulighed for at føle, at de lever i gamle tider, mens de også nyder moderne faciliteter som aircondition! Uanset om det er at udforske templer bygget af faraoer eller svømning i varmt farvande ud for Sinai-kysten-der er noget for alle her!