Loading icon

Ben je klaar voor de prachtige reis naar Egypte?

Bent u klaar voor de prachtige reis naar egyp t? Er zijn veel plaatsen die u in dit land kunt bezoeken. Als je wilt zwemmen, gaan duiken of snorkelen, dan is Hurghada de beste plek voor al deze activiteiten. Je kunt ook wat tijd doorbrengen op een woestijnsafari, genieten van je tijd op een van de mooiste stranden over de hele wereld - Sharm El -Sheikh of ontspannen in een van de tuinen van Caïro met een geweldig uitzicht. Ben je klaar voor zo'n reis? Laten we beginnen!

Aswan

Aswan is een stad in het zuiden van Egypte. Het is beroemd om zijn Nubische cultuur en geschiedenis, evenals zijn prachtige Nijl -rivier. De stad heeft ook veel natuurlijke attracties, zoals Elephantine Island en Philae Temple Island.

cairo

cairo
is de hoofdstad van Egypte en de grootste stad in Afrika. Het bevindt zich aan de oevers van de rivier de Nijl, in het noorden van Egypte. De stad werd opgericht in 969 na Christus, toen Fatimid Caliph al-Muizz li-din Allah een fortstad oprichtte genaamd Al-Qahira (القاهرة) die uiteindelijk Cairo werd.

De stad is de thuisbasis geweest van enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van de geschiedenis, waaronder de grote piramides in Giza die zijn gebouwd die zijn gebouwd die zijn gebouwd tussen 2580 v.Chr. En 2465 voor Christus voor Farao Khufu (Cheops). De piramides worden beschouwd als een van de zeven wonderen van de mensheid omdat ze zo groot zijn: ze meten meer dan 450 voet lang met zijden die elk 230 voet lang meten! Er zijn ook veel moskeeën in Caïro, zoals Al Azhar-moskee gebouwd tijdens 872 CE in volgorde van kalief al-'aziz Billah ibn muhammad ibn ibi ja'far al-manrur ii ibn Aghlab bin Ibrahim bin tahir bin abdallah ibn ibn abi 'amir Majusi- maar dit is niet eens in de buurt van alles wat er is!

Hurghada

Hurghada is een populaire resortstad in het bestuur van Red Sea, Egypte. Het ligt aan de kust van de Rode Zee, ongeveer 120 km (75 km) ten oosten van El Quseir, en is de hoofdstad van het Rode Zee -gouvernement. De populatienummers 487.896 (schatting van 2010), met een oppervlakte van ongeveer 416 vierkante kilometer (161 m²).

luxor

luxor is een van de meest Populaire toeristische bestemmingen in Egypte. Het is beroemd om zijn tempels, graven en monumenten die duizenden jaren dateren. Luxor biedt ook geweldige winkelmogelijkheden met veel winkels die souvenirs verkopen zoals sieraden en kleding.

Er zijn veel hotels om uit te kiezen, inclusief 5-sterren resorts en budgethotels waar u alle voorzieningen kunt vinden die u nodig hebt tegen een betaalbare prijs (zoals WiFi-toegang). Er zijn ook veel restaurants die lokale gerechten bedienen, evenals internationale gerechten zoals Italiaans eten of Franse keuken.

marsa alam

marsa alam is een stad in Egypte aan de kust van de Rode Zee. Het heeft een bevolking van ongeveer 10.000 mensen en ligt ongeveer 350 km (217 mijl) ten zuiden van Hurghada en 350 km (217 mijl) ten noordwesten van Sharm El-Sheikh. Er zijn verschillende hotels in Marsa Alam, waaronder het Royal Holiday Resort & Spa en Raysa Beach Resort.

De belangrijkste attractie van het resort is het duikcentrum, dat duikcursussen biedt voor beginners en geavanceerde duikers.

sharm el-sheikh

> sharm el-sheikh is een resortstad aan de zuidpunt van het Sinaï-schiereiland in Egypte. Het ligt op ongeveer twee uur rijden van Caïro en is populair bij toeristen sinds de jaren 1970.

De stad was voorheen een klein Vissersdorp; Het werd echter beroemd toen de Egyptische president Anwar Sadat het gebruikte als zijn favoriete resort aan het strand. Sindsdien is Sharm El-Sheikh uitgegroeid tot een van de populairste toeristische bestemmingen van Egypte dankzij het warme klimaat, prachtige stranden en koraalriffen die elk jaar in de winter (oktober tot april) duikers van over de hele wereld trekken. >

Ervaring anders Culturen en tradities

Egypte is een land met een rijke geschiedenis en cultuur. Het heeft veel oude monumenten, waaronder de grote piramide van Giza, die bijna 4500 jaar geleden werd gebouwd. Egypte heeft ook een lange kustlijn die zich uitstrekt van de Middellandse Zee tot de Rode Zee.

Er zijn veel toeristische attracties in Egypte, zoals piramides en graven uit oude beschavingen zoals de farao's of Cleopatra VII (69 v.Chr .-30 v.Chr.). Als je deze plaatsen zelf wilt zien, moet je op een van onze tours gaan!

U kunt genieten van zwemmen in Egyptische stranden of duiken tijdens het verkennen van onderwatergrotten gevuld met kleurrijke vissen of snorkelen langs riffen waar tropische vissen om u heen zwemmen; Vergeet uw masker echter niet, want ze zijn moeilijk te herkennen zonder één!

Egypte is een land vol geschiedenis, cultuur en tradities. Het is gemakkelijk om te zien waarom zoveel mensen dit land kiezen als hun eerste stop wanneer ze Afrika bezoeken. De geschiedenis van Egypte gaat duizenden jaren terug, en er zijn nog steeds veel sites tegenwoordig waarmee toeristen het gevoel kunnen hebben dat ze in de oudheid leven en tegelijkertijd genieten van moderne voorzieningen zoals airconditioning! Of het nu gaat om het verkennen van tempels gebouwd door farao's of zwemmen in warm water voor de kust van de Sinaï-er is iets voor iedereen hier!