Loading icon

Hvad man skal se i Tel Aviv

Hvis du allerede har købt flybilletter til Tel Aviv, har du truffet det rigtige valg. Byen har en fantastisk kunstscene, fremragende strande og mange historiske bygninger fra dens tidlige dage som en havneby.

Den Hvide By

Den Hvide By er en UNESCO Verdensarvsside, og det er let at forstå hvorfor. Dette modernistiske kvarter blev bygget i 1930'erne af tysk-jødiske arkitekter, der flygtede fra det nazistiske Tyskland til Palæstina. Bygningerne er alle i Bauhaus-stil, hvilket betyder, at de er enkle og funktionelle med rene linjer og masser af glas (Det Hvide Hus blev også designet i denne periode).

Gaderne er kun for fodgængere - du vil ikke finde biler her! Der er butikker, restauranter, gallerier og museer overalt i området, så du vil aldrig kede dig, mens du udforsker dette fascinerende kvarter.

Tel Avivs strande

Tel Avivs strande er rene og sikre, vandet er varmt, og sandet er blødt. Byen har flere strande, der tilbyder alt fra fredelig isolation til livlige menneskemængder, men de har alle én ting til fælles: de er et fantastisk sted at slappe af og nyde solen. Hvis du er på udkig efter mere end bare sand og hav, har Tel Aviv også en række fremragende restauranter lige ved kysten, hvor du kan få frokost eller middag, inden du vender tilbage til byen for en aften på byen.

Yemenitisk kvarter

Yemenitisk kvarter er et kvarter i centrum af Tel Aviv, der er et af de ældste i byen. Dette område er meget populært både blandt turister og lokale, fordi det har mange butikker, restauranter, museer og gallerier. Det er også hjemsted for mange kunstnere, der bor der, fordi de har råd til at leje lejligheder i dette velhavende område.

Yemenitisk kvarter er blevet udpeget som et historisk sted af Israels Indenrigsministerium på grund af dets betydning under Anden Verdenskrig, hvor mange jøder blev tvunget ud af deres hjem af nazisterne, der besatte størstedelen af Europa på det tidspunkt (1939-1945).

Dizengoff Cirkel og omgivelser

Dizengoff Cirklen er en rundkørsel i centrum af Tel Aviv, Israel. Den er opkaldt efter den første borgmester i Tel Aviv, Meir Dizengoff. Den anses for at være byens kulturelle og kommercielle centrum og har også en ikonisk status som et vigtigt vartegn inden for israelsk kultur og historie.

Området omkring denne rundkørsel er blevet udviklet til et eksklusivt shoppingområde med mange små butikker, der ligger langs fortove, sammen med caféer, restauranter og natklubber.

Tel Avivs Kunstmuseum

Tel Avivs Kunstmuseum blev etableret i 1932 og ligger i udkanten af ​​byens centrum. Museet har en stor samling af kunst fra hele verden, herunder malerier af Picasso og Matisse, skulpturer af Rodin og Moore, fotografier af Diane Arbus og Ansel Adams. Den permanente udstilling omfatter værker af kunstnere som Monet eller van Gogh samt israelske kunstnere som Nahum Gutman og Moshe Castelnuovo-Tedesco (1895-1968).

Skulpturhaven rummer mere end 100 skulpturer spredt ud over 2 hektar (5 acres). Den inkluderer værker af Henry Moore, der skabte"The Archer"her i 1964; Giacomettis"Woman Walking"; Rodins"Balzac Leaning on His Elbow"; samt nogle nyere tilføjelser som Antony Gormleys"Angel II"(1993).

Der er også en café på stedet, hvor du kan nyde drinks samtidig med at du kigger ud over denne smukke skulpturhave!

Neve Tzedek Kvarter

Neve Tzedek er et kvarter i Tel Aviv, der blev etableret i slutningen af det 19. århundrede. Det er det første kvarter, der blev bygget uden for Jaffas mure, og det blev grundlagt af jødiske indvandrere fra Europa. Neve Tzedek betyder"Retfærdighedens oase"på hebraisk; det får sit navn fra en gammel kilde, der stadig flyder i dag. Området var oprindeligt landbrugsjord, men er siden blevet udviklet til boligbygninger og kontorer for kunstnere, iværksættere og andre professionelle, der ønsker deres eget rum inden for gåafstand til downtown Tel Aviv, men foretrækker ikke at bo der på fuld tid (eller overhovedet).

Mens du er her, skal du gå en tur langs Rothschild Boulevard, der løber gennem Neve Tzedek på vej ind til byen; denne gade er blevet kaldt en af Israels smukkeste gader på grund af dens mange træer og charmerende arkitektur! Du vil også se masser af caféer, hvor du kan stoppe og få en kop kaffe, mens du udforsker dette unikke kvarter.

Bialik Street

Bialik Street er en gade i Tel Aviv, Israel. Det er hovedgaden i Neve Tzedek-kvarteret og er opkaldt efter den hebraiske digter Hayim Nahman Bialik. Gaden blev bygget under den osmanniske herredømme over Palæstina og fungerede som indgang til Jaffas havneområde fra Jerusalem. De første bygninger blev opført der af jødiske indvandrere fra Yemen, der begyndte at ankomme i 1882.

I dag er det stadig en af de mest populære gader i Tel Aviv med mange butikker, restauranter og caféer langs dens længde.

Rothschild Boulevard

Rothschild Boulevard er opkaldt efter familien, der byggede den. Den blev oprindeligt designet som en elegant boulevard, der skulle forbinde Neveh Tzedek, der på det tidspunkt kun var en lille by uden for Tel Aviv, med Jaffa Gate. I dag er det en af ​​byens mest populære gader og er blevet brugt i mange film på grund af sin smukke arkitektur og layout.

Restauranterne og caféerne langs Rothschild Boulevard er nogle af mine yndlingssteder at spise eller drikke, når jeg besøger Tel Aviv! Der er så mange muligheder: fra shawarmasteder (mine favoritter) til eksklusive restauranter, hvor du kan prøve retter inspireret af middelhavskøkkenet; fra kosher falafel joints til veganske kaffebarer; fra gelateriaer, der serverer is lavet med lokale ingredienser som pistacienødder dyrket i Israels Galilæa-region - du vil aldrig kede dig her!

Dette er stedet at besøge i Israel

Tel Aviv er stedet at besøge i Israel. Det er livligt og sjovt, men har også en masse historie og kultur. Hvis du leder efter ting at lave i Tel Aviv, vil denne liste hjælpe dig!

Det første, du skal gøre, når du besøger Tel Aviv, er bestemt at gå en tur langs promenaden ved stranden. Den kaldes"The Boardwalk", navngivet sådan, fordi den løber langs Middelhavet samt gennem dele af Jaffa (endnu et kvarter), der plejede at være en gammel havneby med sin egen strandpromenade, indtil 1948, da Tel Aviv blev etableret som Israels hovedstad.

Der er mange museer her, herunder: Israel Museum - hjemsted for Masada; Eretz Israel Museum - fortæller historien om det jødiske folk gennem tiden; Holon Children's Museum - sjove interaktive udstillinger, der lærer børn om videnskab og teknologi; Diaspora Heritage Center - undersøger den jødiske tilstedeværelse rundt om i verden siden bibelske tider.

Der er også en café på stedet, hvor du kan nyde drinks, mens du kigger ud over denne smukke skulpturhave!

Neve Tzedek Kvarter

Neve Tzedek er et kvarter i Tel Aviv, grundlagt i slutningen af det 19. århundrede. Det er det første kvarter, der blev bygget uden for Jaffas mure og blev grundlagt af jødiske immigranter fra Europa. Neve Tzedek betyder"Oasen for retfærdighed"på hebraisk; det får sit navn fra en gammel kilde, der stadig flyder i dag. Området var oprindeligt landbrugsjord, men er siden blevet udviklet til boligbygninger og kontorer for kunstnere, iværksættere og andre professionelle, der ønsker deres egen plads inden for gåafstand fra Tel Avivs centrum, men foretrækker ikke at bo der på fuld tid (eller slet ikke).

Mens du er her, kan du gå en tur langs Rothschild Boulevard, som går gennem Neve Tzedek på vej ind i byen; denne gade er blevet kaldt en af Israels smukkeste gader på grund af dens mange træer og charmerende arkitektur! Du vil også se masser af caféer, hvor du kan stoppe for en kop kaffe, mens du udforsker dette unikke kvarter.

Bialik Street

Bialik Street er en gade i Tel Aviv, Israel. Det er hovedgaden i Neve Tzedek-kvarteret og er opkaldt efter den hebraiske digter Hayim Nahman Bialik. Gaden blev bygget under det osmanniske herredømme over Palæstina og fungerede som en indgang til Jaffas havneområde fra Jerusalem. De første bygninger blev opført af jemenitiske jødiske immigranter, der begyndte at ankomme i 1882.

I dag er det stadig en af de mest populære gader i Tel Aviv med mange butikker, restauranter og caféer langs dens længde.

Rothschild Boulevard

Rothschild Boulevard er opkaldt efter familien, der byggede den. Den blev oprindeligt designet som en elegant boulevard for at forbinde Neveh Tzedek, der på det tidspunkt kun var en lille by uden for Tel Aviv, med Jaffa-porten. I dag er det en af ​​byens mest populære gader og er blevet brugt i mange film på grund af sin smukke arkitektur og layout.

Restauranterne og caféerne langs Rothschild Boulevard er nogle af mine yndlingssteder at spise eller drikke, når jeg besøger Tel Aviv! Der er så mange muligheder: fra shawarmastande (min favorit) til luksusrestauranter, hvor du kan prøve retter inspireret af middelhavskøkkenet; fra kosher falafel-steder til veganske kaffebutikker; fra gelaterier, der serverer is lavet med lokale ingredienser som pistacienødder dyrket i Israels Galilæa-region - du vil aldrig kede dig her!

Dette er stedet at besøge i Israel

Tel Aviv er stedet at besøge i Israel. Det er livligt og sjovt, men har også meget historie og kultur. Hvis du leder efter ting at lave i Tel Aviv, vil denne liste hjælpe dig!

Det første, du skal gøre, når du besøger Tel Aviv, er absolut at gå langs strandpromenaden. Den kaldes"The Boardwalk", fordi den løber langs Middelhavet og gennem dele af Jaffa (endnu et kvarter), der tidligere var en gammel havneby med sin egen strandpromenade, indtil 1948, da Tel Aviv blev etableret som Israels hovedstad.

Der er mange museer her, herunder: Israel Museum - hjemsted for Masada; Eretz Israel Museum - fortæller historien om det jødiske folk gennem hele historien; Holon Children's Museum - sjove interaktive udstillinger, der lærer børn om videnskab og teknologi; Diaspora Heritage Center - undersøger jødisk tilstedeværelse i verden siden bibelske tider.

Der er også en café på stedet, hvor du kan nyde drinks mens du kigger ud over denne smukke skulpturhave!

Neve Tzedek Kvater

Neve Tzedek er et kvarter i Tel Aviv, etableret i slutningen af det 19. århundrede. Det er det første kvarter bygget uden for Jaffa's mure og blev grundlagt af jødiske immigranter fra Europa. Neve Tzedek betyder"Retfærdighedens Oase"på hebraisk; det får sit navn fra en gammel kilde, der stadig flyder i dag. Området var oprindeligt landbrugsjord, men er siden blevet udviklet til boligbygninger og kontorer til kunstnere, iværksættere og andre fagfolk, der ønsker deres eget rum inden for gåafstand fra centrum af Tel Aviv, men foretrækker ikke at bo der på fuld tid (eller overhovedet).

Mens du er her, så gå en tur langs Rothschild Boulevard, der løber gennem Neve Tzedek på vej ind i byen; denne gade er blevet kaldt en af Israels smukkeste gader på grund af dens mange træer og charmerende arkitektur! Du vil også se masser af caféer, hvor du kan stoppe for kaffe, mens du udforsker dette unikke kvarter.

Bialik Street

Bialik Street er en gade i Tel Aviv, Israel. Det er hovedgaden i Neve Tzedek-kvarteret og er opkaldt efter den hebraiske digter Hayim Nahman Bialik. Gaden blev bygget under osmannisk styre over Palæstina og fungerede som en indgang til Jaffas havneområde fra Jerusalem. De første bygninger blev opført der af jødiske yemenitiske immigranter, der begyndte at ankomme i 1882.

I dag forbliver den en af de mest populære gader i Tel Aviv med mange butikker, restauranter og caféer langs dens længde.

Rothschild Boulevard

Rothschild Boulevard er opkaldt efter familien, der byggede den. Den blev oprindeligt designet som en elegant boulevard for at forbinde Neveh Tzedek, der dengang var en lille by uden for Tel Aviv, med Jaffa Gate. I dag er det en af ​​byens mest populære gader og er blevet brugt i mange film på grund af sin smukke arkitektur og layout.

Restauranterne og caféerne langs Rothschild Boulevard er nogle af mine yndlingssteder at spise eller drikke, når jeg besøger Tel Aviv! Der er så mange valgmuligheder: fra shawarmastande (min favorit) til eksklusive restauranter, hvor du kan prøve retter inspireret af middelhavskøkkenet; fra kosher falafel-steder til veganske kaffebarer; fra gelatoparlors, der serverer is lavet med lokale ingredienser som pistacienødder dyrket i Israels Galilæa-region - du vil aldrig kede dig her!

Dette er stedet at besøge i Israel

Tel Aviv er stedet at besøge i Israel. Det er livligt og sjovt, men har også en masse historie og kultur. Hvis du leder efter ting at lave i Tel Aviv, vil denne liste hjælpe dig!

Det første, du skal gøre, når du besøger Tel Aviv, er absolut at gå langs promenaden ved stranden. Den hedder"The Boardwalk", navngivet sådan fordi den løber langs Middelhavet og gennem dele af Jaffa (et andet kvarter), der plejede at være en gammel havneby med sin egen promenade indtil 1948, da Tel Aviv blev etableret som Israels hovedstad.

Der er mange museer her, herunder: Israel Museum - hjemsted for Masada; Eretz Israel Museum - fortæller historien om det jødiske folk gennem historien; Holon Børnemuseum - sjove interaktive udstillinger, der lærer børn om videnskab og teknologi; Diaspora Heritage Center - undersøger jødisk tilstedeværelse rundt omkring i verden siden bibelske tider.

Der er også et café på stedet, hvor du kan nyde drikkevarer, mens du kigger ud over denne smukke skulpturhave!

Neve Tzedek-kvarteret

Neve Tzedek er et kvarter i Tel Aviv, grundlagt i slutningen af 1800-tallet. Det er det første kvarter, der blev bygget uden for Jaffas mure, og det blev grundlagt af jødiske immigranter fra Europa. Neve Tzedek betyder"Retfærdighedens Oase"på hebraisk og har fået sit navn efter en gammel kilde, der stadig flyder i dag. Området var oprindeligt landbrugsjord, men er siden blevet udviklet til boligbygninger og kontorer til kunstnere, iværksættere og andre fagfolk, der ønsker deres eget sted inden for gåafstand fra centrum af Tel Aviv, men foretrækker ikke at bo der på fuld tid (eller overhovedet).

Mens du er her, kan du gå en tur langs Rothschild Boulevard, der løber gennem Neve Tzedek på vej ind til byen; denne gade er blevet kaldt en af Israels smukkeste gader på grund af dens mange træer og charmerende arkitektur! Du vil også se masser af caféer, hvor du kan stoppe for en kop kaffe, mens du udforsker dette unikke kvarter.

Bialik Street

Bialik Street er en gade i Tel Aviv, Israel. Det er hovedgaden i Neve Tzedek-kvarteret og er opkaldt efter den hebraiske digter Hayim Nahman Bialik. Gaden blev bygget under osmannisk styre over Palæstina og fungerede som indgang til Jaffas havneområde fra Jerusalem. De første bygninger blev konstrueret der af jødiske immigrant fra Yemen, der begyndte at ankomme i 1882.

I dag er det stadig en af ​​de mest populære gader i Tel Aviv med mange butikker, restauranter og caféer langs dens længde.

Rothschild Boulevard

Rothschild Boulevard er opkaldt efter familien, der byggede den. Den blev oprindeligt designet som en elegant boulevard for at forbinde Neveh Tzedek, som dengang var en lille by uden for Tel Aviv, med Jaffa Gate. I dag er det en af ​​byens mest populære gader og er blevet brugt i mange film på grund af sin smukke arkitektur og layout.

Restauranterne og caféerne langs Rothschild Boulevard er nogle af mine favoritsteder at spise eller drikke, når jeg besøger Tel Aviv! Der er så mange muligheder: fra shawarmastande (min favorit) til luksusrestauranter, hvor du kan prøve retter inspireret af det middelhavskøkken; fra kosher falafel-steder til veganske kaffebarer; fra gelaterier, der serverer is lavet med lokale ingredienser som pistacienødder dyrket i Israels Galilæa-region - du vil aldrig kede dig her!

Dette er stedet at besøge i Israel

Tel Aviv er stedet at besøge i Israel. Det er livligt og sjovt, men har også meget historie og kultur. Hvis du leder efter ting at lave i Tel Aviv, vil denne liste hjælpe dig!

Det første, du skal gøre, når du besøger Tel Aviv, er helt sikkert at gå langs strandpromenaden. Den kaldes"The Boardwalk", fordi den løber langs Middelhavet samt gennem dele af Jaffa (endnu et kvarter), der tidligere var en gammel havneby med sin egen strandpromenade, indtil 1948, da Tel Aviv blev etableret som Israels hovedstad.

Der er mange museer her, herunder: Israel Museum - hjemsted for Masada; Eretz Israel Museum - fortæller historien om det jødiske folk gennem historien; Holon Children's Museum - sjove interaktive udstillinger, der lærer børn om videnskab og teknologi; Diaspora Heritage Center - undersøger jødisk tilstedeværelse over hele verden siden bibelske tider.

Der er også et café på stedet, hvor du kan nyde drinks og samtidig nyde udsigten over denne smukke skulpturhave!

Neve Tzedek-kvarteret

Neve Tzedek er et kvarter i Tel Aviv, etableret i slutningen af ​​det 19. århundrede. Det er det første kvarter, der er bygget uden for Jaffas mure, og blev grundlagt af jødiske immigranter fra Europa. Neve Tzedek betyder"Retfærdighedens Oase"på hebraisk; det får sit navn fra en gammel kilde, der stadig flyder i dag. Området var oprindeligt landbrugsjord, men er siden blevet udviklet til boligbygninger og kontorer for kunstnere, iværksættere og andre fagfolk, der ønsker deres eget rum inden for gåafstand fra downtown Tel Aviv, men foretrækker ikke at bo der på fuld tid (eller slet ikke).

Mens du er her, kan du tage en spadseretur langs Rothschild Boulevard, der løber gennem Neve Tzedek på vej ind i byen; denne gade er blevet kaldt en af ​​Israels smukkeste gader på grund af de mange træer og charmerende arkitektur! Du vil også se masser af caféer, hvor du kan stoppe og få en kop kaffe, mens du udforsker dette unikke kvarter.

Bialik Street

Bialik Street er en gade i Tel Aviv, Israel. Det er hovedgaden i Neve Tzedek-kvarteret og er opkaldt efter den hebraiske digter Hayim Nahman Bialik. Gaden blev bygget under Det Osmanniske Rige over Palæstina og fungerede som indgang til Jaffas havneområde fra Jerusalem. De første bygninger blev opført der af jødiske yemenittere, der begyndte at ankomme i 1882.

I dag er det stadig en af ​​de mest populære gader i Tel Aviv med mange butikker, restauranter og caféer langs hele vejen.

Rothschild Boulevard

Rothschild Boulevard er opkaldt efter familien, der byggede den. Den blev oprindeligt designet som en elegant boulevard for at forbinde Neveh Tzedek, der dengang kun var en lille by uden for Tel Aviv, med Jaffa Port. I dag er den en af ​​byens mest populære gader og er blevet brugt i mange film på grund af sin smukke arkitektur og layout.

Restauranterne og caféerne langs Rothschild Boulevard er nogle af mine yndlingssteder at spise eller drikke, når jeg besøger Tel Aviv! Der er så mange muligheder: fra shawarmaboder (mine favoritter) til finere restauranter, hvor du kan prøve retter inspireret af middelhavskøkkenet; fra kosher falafel-steder til veganske kaffebarer; fra gelatoparlorer, der serverer is lavet af lokale ingredienser som pistacienødder dyrket i Israels galilæiske region - du bliver aldrig ked af det her!

Dette er det sted, der skal besøges i Israel

Tel Aviv er det sted, der skal besøges i Israel. Det er livligt og sjovt, men har også meget historie og kultur. Hvis du leder efter ting at lave i Tel Aviv, vil denne liste hjælpe dig!

Det første, du skal gøre, når du besøger Tel Aviv, er helt sikkert at gå langs strandpromenaden. Den kaldes"The Boardwalk", så navngivet fordi den løber langs Middelhavet samt gennem dele af Jaffa (endnu et kvarter), der engang var en gammel havneby med sin egen strandpromenade, indtil 1948, hvor Tel Aviv blev etableret som Israels hovedstad.

Der er mange museer her, herunder: Israel-museet - hjemsted for Masada; Eretz Israel-museet - fortæller historien om det jødiske folk gennem historien; Holon Børnemuseum - sjove interaktive udstillinger, der lærer børn om videnskab og teknologi; Diaspora Heritage Center - undersøger den jødiske tilstedeværelse i verden siden bibelske tider.

Vi håber, at du har nydt at læse om de bedste ting at se i Tel Aviv. Vi ved, det kan være svært at vælge bare et sted at besøge, når der er så mange muligheder, men hvis du leder efter noget nyt og spændende, så kan vi anbefale at besøge Den Hvide By eller Dizengoff Cirklen!