Loading icon

I hjertet af Amman: Naviger i byens spektakulære seværdigheder

I hjertet af Jordan ligger den fængslende by Amman, en pulserende metropol gennemsyret af historie og kultur. Som hovedstad fungerer Amman som en port til Jordans rige arv, og giver besøgende et indblik i dens gamle fortid og moderne charme. Fra arkæologiske vidundere til travle markeder er der ingen mangel på spektakulære seværdigheder at udforske i denne dynamiske by.

In the Heart of Amman

Citadellet

Citadellet ligger på toppen af ​​en bakke med udsigt over bybilledet og står som et vidnesbyrd om Ammans gamle historie. Dette arkæologiske sted kan prale af et rigt gobelin af ruiner, der kan dateres tilbage til forskellige civilisationer, herunder de romerske, byzantinske og umayyadiske perioder. Besøgende kan vandre gennem resterne af Hercules-templet, beundre det imponerende Umayyad-palads og nyde panoramaudsigten over Amman.

In the Heart of Amman

Umayyad Palace - Wikipedia

Umayyad Palace - Google Maps

romersk teater

Nedstigende fra citadellet vil besøgende støde på et andet ikonisk vartegn: det romerske teater. Dette velbevarede amfiteater dateres tilbage til det 2. århundrede e.Kr., var engang vært for teaterforestillinger og gladiatorkonkurrencer under romertiden. I dag fungerer det som et mødested for kulturelle begivenheder og giver besøgende et indblik i Ammans gamle fortid.

In the Heart of Amman

Romersk teater - Wikipedia

Romersk Teater - Google Maps

Rainbow Street

For en smag af Ammans moderne stemning, tag til Rainbow Street, en livlig gade med caféer, kunstgallerier og boutiquebutikker. Tag en afslappet spadseretur langs denne livlige gade, nyd den eklektiske atmosfære og forkæl dig selv med lokale delikatesser. Gå ikke glip af det travle Souk Jara-marked og Jordan National Gallery of Fine Arts, der viser en mangfoldig samling af kunstværker.

In the Heart of Amman

Rainbow Street - Google Maps

Downtown Amman (Al-Balad)

Fordyb dig i stress og jag i Ammans centrum, lokalt kendt som Al-Balad. Dette historiske distrikt er hjemsted for traditionelle markeder, moskeer og arkitektoniske vidundere, der giver et indblik i Jordans kulturarv. Udforsk vartegn som Kong Hussein-moskeen og Grand Husseini-moskeen, der hver især er gennemsyret af historie og arkitektonisk pragt.

In the Heart of Amman

Jordan Museum

Dyk dybere ned i Jordans rige historie og arv på Jordan Museum, en førende kulturinstitution i Amman. Museet rummer en stor samling af artefakter og udstillinger, herunder de berømte Dødehavsruller, og tilbyder besøgende et omfattende kig på Jordans fortid. Udforsk gallerier dedikeret til forhistoriske, romerske og byzantinske perioder, og få en dybere forståelse af regionens kulturelle udvikling.

In the Heart of Amman

Jordan Museum - Wikipedia

Jordan Museum - Google Maps

Amman Citadel arkæologiske museum

Amman Citadel Archaeological Museum er beliggende i Citadel-komplekset og tilbyder yderligere indsigt i byens gamle fortid. Udforsk dens samling af artefakter, lige fra keramik og smykker til skulpturer og arkitektoniske fragmenter. Få en dybere forståelse for Ammans historiske betydning, når du vandrer gennem museets udstillinger.

In the Heart of Amman

Royal Automobil Museum

Besøg Royal Automobile Museum i Amman for at få et unikt indblik i Jordans bilhistorie. Dette fængslende museum fremviser en mangfoldig samling af køretøjer, inklusive dem, der tilhører den kongelige familie. Fra veteranbiler til moderne klassikere tilbyder museet en fascinerende rejse gennem Jordans bilarv.

In the Heart of Amman

Royal Automobil Museum - Wikipedia

Royal Automobile Museum - Google Maps

Guidede ture i Amman

For at få mest muligt ud af dit besøg i Amman, overvej at deltage i guidede ture, der tilbyder insider-indsigt og ekspertkommentarer om byens største attraktioner. FoxiePass tilbyder en række guidede ture skræddersyet til forskellige interesser, så du nemt kan opleve Ammans kulturelle og historiske skatte.

In the Heart of Amman

Udforskning af Ammans historie og arkitektur

For et dybere dyk ned i Ammans historie og arkitektur, tag på guidede ture ledet af kyndige lokale guider. FoxiePass tilbyder kuraterede oplevelser, der afslører byens skjulte perler og arkitektoniske vidundere, hvilket giver en dybere forståelse for Ammans rige arv.

In the Heart of Amman

Vandreture rundt i Amman

Oplev Ammans charme tæt på med vandreture tilbudt af Excursopedia. Udforsk byens pulserende kvarterer, prøv det lokale køkken, og fordyb dig i dens kulturelle gobelin, mens du vandrer gennem dens travle gader og stræder.

In the Heart of Amman

I Amman fortæller hvert hjørne en historie, fra dets gamle ruiner til dets moderne vartegn. Uanset om du er historieinteresseret, kunstentusiast eller madelsker, byder Amman på et væld af oplevelser, der venter på at blive opdaget. Så pak dine kufferter og begiv dig ud på en uforglemmelig rejse gennem hjertet af Jordans hovedstad.