Loading icon

Bedste restauranter i Puerto Princesa, Palawan

Byen Puerto Princesa fungerer oftest som transitsted for turister. Mange flyver til Palawan og bliver i Puerta i et par dage for at se den underjordiske flod, tage en pause og tage til Port Barton eller El Nido for en strandferie. På trods af dette har byen et stort antal restauranter med fremragende mad og service af høj kvalitet.

Top 5 bedste restauranter i Puerto Princesa:

1. Steakhouse Artisans

Denne restaurant har en fantastisk beliggenhed. Personalet er meget venligt og imødekommende. Institutionen har et smart interiør i moderne stil og en meget venlig atmosfære. Ud over en række alkoholholdige drikkevarer anbefaler besøgende at prøve duftende fransk kaffe.

Ud over forskellige typer bøffer tilbyder Artisans-restauranten andre lækre retter:

- supper
- burgere
- lakse-appetitvækkere
- pastaer
- desserter (brownies er især værdsat af besøgende).

2. Restaurant Kusina ni Tito Ernie

En meget hyggelig Kusina ni Tito Ernie restaurant med en afslappet atmosfære. Ideel til familiemiddage. Specialiseret i Filipino cuisine . Godt oksekød, baconsandwich. De anbefaler også at prøve deres berømte churros-dessert.

På restauranten Kusina ni Tito Ernie, den er lavet af søde kartofler med kanel. Menuen har et udvalg af friskpresset juice, kaffe og traditionel iste. Restauranten tilbyder en vegetarisk menu.

3. Restaurant-bar CAPTAIN RIBS

Denne restaurant serverer filippinsk køkken, men den franske ejer tilføjede noget pift til opskriften, hvorfor institutionen er meget populær blandt europæiske turister. Restauranten er berømt for svineribs i forfatterens sauce.

Menuen CAPTAIN RIBS har en række forskellige af salater, supper og filippinske svine- og kyllingretter. Udvalget af drikkevarer er også meget rigt: baren har håndværksøl, husets vin og rom, den mest populære alkoholholdige drik i the Philippine Islands .

4. Restaurant La Terrasse

Restaurant La Terrasse glæder kunder ikke kun med fremragende fransk køkken, men også med fremragende service. Atmosfæren på etablissementet er meget hyggelig og venlig. Restauranten ligger tæt på vejen, men omgivet af grønne områder omkring omkredsen, hvilket gør, at det føles som om, du spiser et sted i naturen.

Restaurantens bedste retter:

- skaldyrssuppe
- rulle med and
- svinemave
- stegte ris med skaldyr
- tunsalat
- blå marlinbøf

5. White Fence Cafe

Dette etablissement er berømt for sit meget venlige personale. Behagelig, hyggelig musik spiller altid i White Fence Cafe restaurant .

Besøgende rådes til at prøve den berømte hjemmelavede ale. Restauranten serverer filippinske retter. Menuen har en række forskellige ris, svinekød, oksekød, burgere, svinevinger og desserter.

Byen Puerto Princesa har en hel gade med restauranter og barer kaldet Rizal Avenue. Det er her alle de bedste restauranter i byen ligger. Grundlæggende serverer restauranter i Puerto Princesa filippinsk køkken. Men den er så lækker og varieret, at enhver gourmet vil kunne lide den.