Loading icon

Beste restaurants in Puerto Princesa, Palawan

De stad Puerto Princesa fungeert meestal als doorvoerpunt voor toeristen. Velen vliegen naar Palawan en blijven een paar dagen in Puerta om de ondergrondse rivier te zien, pauzeren en gaan naar Port Barton of El Nido voor een strandvakantie. Desondanks heeft de stad een groot aantal restaurants met uitstekend eten en service van hoge kwaliteit.

Top 5 beste restaurants in Puerto Princesa:

1. Steakhouse Ambachtslieden

Dit restaurant heeft een geweldige locatie. Het personeel is erg vriendelijk en meegaand. De instelling heeft een chique interieur in een moderne stijl en een zeer vriendelijke sfeer. Naast een verscheidenheid aan alcoholische dranken, raden bezoekers aan om geurige Franse koffie te proberen.

Naast verschillende soorten steaks , het Artisans restaurant biedt andere heerlijke gerechten:

- soepen
- hamburgers
- zalmvoorgerechten
- pasta's
- desserts (brownies worden vooral gewaardeerd door bezoekers).

2. Restaurant Kusina ni Tito Ernie

Een heel gezellig Kusina ni Tito Ernie restaurant met een ontspannen sfeer. Ideaal voor familiediners. Gespecialiseerd in Filippijnse keuken. Goed rundvlees, sandwiches met spek. Ze raden ook aan om hun beroemde churros-dessert te proberen.

In het restaurant Kusina ni Tito Ernie wordt het gemaakt van zoete aardappelen met kaneel. Het menu heeft een verscheidenheid aan vers geperste sappen, koffie en traditionele ijsthee. Het restaurant biedt een vegetarisch menu.

3. Restaurant-bar CAPTAIN RIBS

Dit restaurant serveert Filippijnse gerechten, maar de Franse eigenaar heeft wat pit aan het recept toegevoegd, waardoor de instelling erg populair is bij Europese toeristen. Het restaurant staat bekend om de varkensribbetjes in auteurssaus.

Het CAPTAIN RIBS menu biedt een verscheidenheid aan salades, soepen en Filippijnse varkensvlees- en kipgerechten. De keuze aan drankjes is ook erg rijk: de bar heeft ambachtelijk bier, huiswijn en rum, de meest populaire alcoholische drank op de Filippijnse eilanden.

4. Restaurant La Terrasse

Restaurant La Terrasse behaagt klanten niet alleen met een uitstekende Franse keuken, maar ook met een uitstekende service. De sfeer van het etablissement is erg gezellig en vriendelijk. Het restaurant bevindt zich in de buurt van de weg, maar wordt omgeven door groene ruimtes rond de omtrek, waardoor het voelt alsof je ergens in de natuur dineert.

De beste gerechten van het restaurant:

- zeevruchtensoep
- broodje met eend
- buikspek
- gebakken rijst met zeevruchten
- tonijnsalade
- blauwe marlijn biefstuk

5. White Fence Cafe

Dit etablissement staat bekend om zijn zeer vriendelijke personeel. Aangename, gezellige muziek speelt altijd in het White Fence Cafe restaurant.

Bezoekers wordt aangeraden het beroemde zelfgemaakte bier te proberen. Het restaurant serveert Filippijnse gerechten. Het menu heeft een verscheidenheid aan rijst, varkensvlees, rundvlees, hamburgers, varkensvleugels en desserts.

De stad Puerto Princesa heeft een hele straat met restaurants en bars genaamd Rizal Avenue. Hier bevinden zich de beste restaurants van de stad. Kortom, restaurants in Puerto Princesa serveren Filippijnse gerechten. Maar het is zo lekker en gevarieerd dat elke fijnproever het lekker zal vinden.