Loading icon

Familievenlige guidede udflugter i Amsterdam: Sjov for alle aldre

Hvis du planlægger en familieferie, vil du gerne have, at det skal være en sjov, lærerig og mindeværdig udflugt. Og byen, der stråler af livlig kultur og maleriske landskaber - Amsterdam - bør være dit næste stop! Denne fængslende by byder på tonsvis af eventyrlige, kreative og inspirerende familievenlige guidede udflugter. Uanset om din familie elsker at opsuge historie, engagere sig i naturen, sejle på kanalerne eller dykke ned i kunst, har Amsterdam noget for enhver smag. Og den bedste del? Du kan booke disse udflugter gennem et pålideligt firma, Foxiepass, der sikrer, at du får den bedste oplevelse i Holland.

Artis Zoo og Micropia Combo Ticket Tour

Begynd din Amsterdam-rejse i den ældste zoologiske have i Holland, Artis Zoo . Med omkring 900 dyrearter og et fantastisk akvarium er din familie sikker på at blive underholdt under hele besøget. Desuden huser det også det eneste mikrobemuseum i verden - Micropia . Børn vil elske at udforske dette museums interaktive udstillinger, der viser de mikroskopiske livsformer, der trives på vores kroppe og i vores hjem. Ydermere, learn more about Artis Zoo from Wikipedia, eller find denne interaktive zoologiske have på Google Maps.

Van Gogh Museum Family Tour

Dernæst kan du besøge en af byens kulturelle skatte, Van Gogh Museum . Med en familietur guidet af en professionel vil du og dine børn få en unik interaktiv introduktion til Van Goghs liv og arbejde. Denne tur er særligt velegnet til børn i alderen 6 til 12 og giver dem en fantastisk mulighed for at lære om den verdensberømte maler, Vincent Van Gogh, på en legende og spændende måde. Få rutevejledningen til museet fra Google Maps og for at vide mere om museet, click here.

Amsterdam-kanalrundfart

Der er intet mere fortryllende end at tage på et fortryllende krydstogt langs de ikoniske Amsterdam-kanaler. De fleste af disse krydstogter er familievenlige og tilbyder fascinerende kommentarer om Amsterdams historie og vartegn. Under denne tur vil du sejle forbi smukke kanalhuse, under historiebogsbroer og ved mange andre Amsterdam-højdepunkter, hvilket gør det til et absolut must-test for alle aldre. Marker dit udgangspunkt på Google Maps, og sæt ud på en fængslende rejse.

NEMO Science Museum

Sluk din families nysgerrighed for videnskab og teknologi på det fascinerende NEMO Science Museum . Dette museum kan prale af fem etager fyldt med interaktive udstillinger, hvilket gør læring sjovt og håndgribeligt for børn. Uanset om det er at lave gigantiske sæbebobler, lære om den menneskelige hjernes funktion eller forstå fysikkens principper gennem legende oplevelse, er NEMO museum en interessant og lærerig måde at tilbringe familiedagen i Amsterdam. Besøg Wikipedia for at få flere oplysninger om museet, eller find vej på Google Maps.

Skøn cykeltur

Giv en sund afslutning på din Amsterdam-rejse med en cykeltur. Cykling er noget, der falder naturligt for Amsterdammere. Derfor er det at vælge en familievenlig guidet cykeltur den perfekte måde at udforske Amsterdam som en lokal. Træd forbi byens populære vartegn og hyggelige kvarterer, mens du også stopper for maleriske familiebilleder. Husk at booke disse spændende familievenlige guidede udflugter på forhånd gennem de pålidelige rejsearrangører, der er anført på Foxiepass. På denne måde er det eneste, du skal bekymre dig om på din rejse til Amsterdam, at have så meget sjov, som Amsterdam kan tilbyde både voksne og børn. Omfavn kulturen, lær noget nyt, nyd den naturskønne skønhed, og lav nogle uforglemmelige minder med din familie. Besøg Amsterdam og få opdagelsesrejsende frem i dig og dine børn. Byen venter på, at du opdager dens skønhed!