Loading icon

Familjevänliga guidade utflykter i Amsterdam: Kul för alla åldrar

Om du planerar en familjesemester vill du att det ska bli en rolig, lärorik och minnesvärd utflykt. Och staden glödande av livlig kultur och pittoreska landskap - Amsterdam - borde vara ditt nästa stopp! Denna fängslande stad erbjuder massor av äventyrliga, kreativa och inspirerande familjevänliga guidade utflykter. Oavsett om din familj älskar att insupa historia, umgås med naturen, segla på kanalerna eller fördjupa sig i konst, har Amsterdam något för alla. Och den bästa delen? Du kan boka dessa utflykter genom ett pålitligt företag, Foxiepass, som garanterar att du får den bästa upplevelsen i Nederländerna.

Artis Zoo och Micropia Combo Ticket Tour

Börja din Amsterdam-resa på den äldsta djurparken i Nederländerna, Artis Zoo. Med cirka 900 arter av djur och ett fantastiskt akvarium kommer din familj säkerligen att underhållas under hela besöket. Dessutom huserar det också det enda mikrobmuseet i världen - Micropia. Barn kommer att älska att utforska detta museums interaktiva utställningar som visar upp de mikroskopiska livsformer som frodas på våra kroppar och i våra hem. Dessutom läs mer om Artis Zoo från Wikipedia, eller hitta denna interaktiva djurpark på Google Maps.

Van Gogh Museum Familjerundtur

Besök sedan en av stadens kulturskatter, Van Gogh-museet. Med en familjetur guidad av en professionell, kommer du och dina barn att få en unik interaktiv introduktion till Van Goghs liv och arbete. Denna turné är särskilt lämplig för barn i åldrarna 6 till 12 och ger dem en fantastisk möjlighet att lära sig om den världsberömda målaren Vincent Van Gogh på ett lekfullt och spännande sätt. Få vägbeskrivningen till museet från Google Maps och för att veta mer om museet, klicka här.

Amsterdam Canal Cruise

Det finns inget mer förtrollande än att ta en förtrollande kryssning längs de ikoniska Amsterdam-kanalerna. De flesta av dessa kryssningar är familjevänliga och erbjuder fascinerande kommentarer om Amsterdams historia och landmärken. Under denna turné kommer du att segla förbi vackra kanalhus, under sagobokbroar och vid många andra Amsterdam-höjdpunkter, vilket gör det till ett absolut måste-prova för alla åldrar. Markera din utgångspunkt på Google Maps och ge dig ut på en fängslande resa.

NEMO Science Museum

Släck din familjs nyfikenhet för vetenskap och teknik på det fascinerande NEMO Science Museum. Detta museum har fem våningar fyllda med interaktiva utställningar, vilket gör lärandet roligt och påtagligt för barn. Oavsett om det handlar om att göra gigantiska såpbubblor, lära sig om hur den mänskliga hjärnan fungerar eller att förstå fysikens principer genom lekfull upplevelse, är NEMO museum ett intressant och lärorikt sätt att tillbringa familjedagen ute i Amsterdam. Besök Wikipedia för mer information om museet, eller hitta rätt på Google Maps.

Scenic Bike Tour

Ge ett hälsosamt slut på din Amsterdamresa med en cykeltur. Att cykla är något som faller naturligt för Amsterdamborna. Att välja en familjevänlig guidad cykeltur är därför det perfekta sättet att utforska Amsterdam som en lokal. Trampa förbi stadens populära landmärken och mysiga stadsdelar, samtidigt som du stannar till för pittoreska familjebilder. Kom ihåg att boka dessa fängslande familjevänliga guidade utflykter i förväg genom de pålitliga researrangörerna som finns listade på Foxiepass. På så sätt kommer det enda du behöver oroa dig för på din resa till Amsterdam vara att ha så roligt som Amsterdam kan erbjuda till både vuxna och barn. Omfamna kulturen, lär dig något nytt, njut av den natursköna skönheten och gör några oförglömliga minnen med din familj. Besök Amsterdam och ta fram upptäcktsresandena i dig och dina barn. Staden väntar på att du ska upptäcka dess skönhet!