Loading icon

Top 5 lande til fantastiske vinterferier

Mange forbinder vinteren med frost, blæst, kraftigt snefald og ubehageligt vejr, men på dette tidspunkt vil du gerne nyde solen og nyde den behagelige havbrise. Dette er ikke et problem, for der er mange interessante destinationer, hvor sommeren hersker hele året rundt, hvilket betyder, at du kan tilbringe vinteren der.

Thailand

Dette land indtager med rette en førende position i ranglisten over de mest foretrukne lande for turister til "vinterferier". Sommeren i Thailand varer et helt år, og temperaturen falder sjældent til under 25 grader, selv i januar. Komfortabel og vandtemperatur, det falder ikke under 23 grader.

Der er tidspunkter, hvor det regner kraftigt her , men oftere sker det i november, så du kan roligt tage hertil tættere på midten af ​​december, hvor et behageligt sommerklima igen sætter ind. Det har alle betingelser for et behageligt ophold, en meget udviklet infrastruktur, og priserne er ret lave sammenlignet med andre feriesteder.

Vietnam

Mange mennesker tvivler på, at Vietnam det er ideelt til en ferie, men faktisk undervurderer turister dette land. I Vietnam kan du finde smukke strande, ikke værre end på de velkendte øer, og priserne vil være flere gange billigere.

Derudover er der en veludviklet hotelservice, lækker mad og mange attraktioner. Den eneste ulempe, som Vietnam endnu ikke er sluppet af med, er det lave niveau af hygiejne på gadecaféer, så det er bedre at vælge etablissementer på hoteller eller mere gennemprøvede steder.

Sri Lanka

Dette eksotiske land har tiltrukket turister i de seneste år. Det tiltrækker ikke kun med fantastiske landskaber, eksotisk mad og maleriske strande, men også med overkommelige flyrejser, billige hoteller og en masse interessant underholdning.

Her kan du ikke kun fordybe dig i den lokale kultur, men også smage på zoologiske haver, vandfald, parker, gamle templer, finde dig selv i hjertet af junglen og besøge teplantager. Sådan en rig og interessant ferie vil erobre ikke kun børn, men også voksne.

Cuba

Desværre er Cuba ikke det mest populære feriemål og forgæves. Klimaet her er meget behageligt om vinteren, der er ingen intens varme, temperaturen overstiger ikke 27 grader. Samtidig svinger vandtemperaturen mellem 23-25 grader.

Cuba har en meget interessant historie, og det er i vintermånederne, at du kan komme hertil til lokale helligdage, der giver dig mulighed for at dykke dybere ind i det cubanske folks kultur og traditioner: cubansk nytår og befrielsesdag. Derudover er der mange hoteller, der opererer på basis af alt inklusive, godt køkken samt brede strandstriber.

Italien

Selvfølgelig Italy kan ikke prale af meget høje temperaturer i vintermånederne, her svinger det omkring 15-17 grader og minder om et varmt efterår.

Men Italy er et glimrende valg for dem, der ikke kan lide at sygne hen i varmen, men gerne vil at nyde de smukke gåture og forlystelser langs sydkysten.

Desuden kan Italien også opfylde behovene af dem, der elsker skisportssteder, da der er flere af dem i dette land, og dem alle er kendetegnet ved kvalitetsservice.