Loading icon

De helderste bezienswaardigheden van Groot-Brittannië

Groot-Brittannië is een buitengewoon interessant land, bestaande uit verschillende delen: Engeland, Ierland, Schotland en Wales. Een groot aantal oude kastelen is het meest aantrekkelijke en betoverende kenmerk dat de interesse van veel gasten van het land wekt.

Reisliefhebbers in het VK hebben de mogelijkheid om middeleeuwse gebouwen te zien die verrukken met hun mysterieuze uiterlijk, niet alleen in de buurt van steden, maar ook waar het mysterie en de kracht van het bos domineert.

De vervallen muren en torens van kastelen, bedekt met mos en verstrengeld met klimop, zien er nogal mysterieus uit tegen de achtergrond van dezelfde oude en machtige bomen, turend door gapende kleine ramen met hun takken. Sommige kastelen dienen als speciale musea die het leven en de manier van leven van vervlogen tijden laten zien.

Inspirerend Londen

Zonder twijfel proberen toeristen van over de hele wereld de bezienswaardigheden van Londen te zien - vooral in de bezittingen van de hoofdstad van Groot-Brittannië kunt u de rijkdom van cultuur en geschiedenis. Ervaren gidsen adviseren u om naar het Engelse bolwerk van de democratie te gaan om de zeelucht in te ademen en kennis te maken met de meest interessante geschiedenis die letterlijk alles heeft doorweekt: straten, pleinen en trottoirs.

Londen schokt en inspireert: in elke hoek voel je het patroon, er is een degelijkheid inherent aan dit land. Gezagsgetrouwe inwoners van het land waarderen hun land, zien orde in alles en streven ernaar een waardige bijdrage te leveren aan de samenleving en het welzijn van de stad waarin zij leven.

Het zien van Westminster Abbey en Buckingham Palace is een echt cadeau voor een toerist die deze interessante bezienswaardigheden heeft uitgekozen voor zijn bezoeklijst.

De hoofdstad van Schotland, Edinburgh, is ook van groot belang voor veel gasten, en de schoonheid van het omliggende landgoed verrukt u tot duizeligheid en overwint met ongerepte netheid.

Topplaatsen om te bezoeken

De attractie London Eye is een uniek constructief bouwwerk dat bij het publiek bekend staat als het reuzenrad. De hoogte van de reus is meer dan honderddertig meter, en de beweging van aantrekkelijk entertainment is zo soepel en comfortabel dat je in een ruime cabine kunt genieten van dromen, terwijl je de schoonheid van de stad bewondert en nadenkt over het aangename.

• Ondanks de overvloed aan attracties, toeristen die in het VK zijn aangekomen, hebben de neiging om met hun eigen ogen een oud wonder te zien, bestaande uit een indrukwekkende grootte van megalieten. Dit werkelijk adembenemende zicht roept ontzag op voor het verre verleden.

Stonehenge is een prehistorisch monument, dat wordt geassocieerd met vele mysteries, legendes, theorieën en veronderstellingen. Vanuit het oogpunt van historici en wetenschappers is de creatie van deze wonderconstructie gehuld in mysterie en roept het veel vragen op - de locatie van de stenen zuilen doet denken aan het unieke karakter van de constructie.

Tower Bridge wordt beschouwd als een wonder van de moderniteit: de lengte, hoogte en breedte zijn groot, de torens zijn versierd met puntige gefacetteerde koepels, het observatiedek is uitgerust met comfortabele balkons en een trap voor bezoekers leidt ernaar.

• Prachtig Westminster Abbey op het eerste gezicht veroorzaakt de verbazingwekkende schoonheid van de gevels opwinding en ontzag voor de fantastische gotische architectuurstijl.

Het oude katholieke klooster nodigt al zijn parochianen uit en gasten om de goddelijke krachten te bedanken, en te genieten van de schoonheid van de binnenhallen, de luxe van de uitstraling van glas-in-loodramen en fantastische gewelven te aanschouwen.

In het VK zult u niet verveeld, en veel interessante plaatsen en heldere bezienswaardigheden zorgen ervoor dat je nog wat langer blijft. De lijst met objecten is indrukwekkend, vooral in de hoofdstad van dit geweldige land - Londen.