Loading icon

De mest slående træk ved større byer i Kina

Den magtfulde stat China ejede til enhver tid store naturressourcer, og dens store hær var overlegen i antal og militær træning. Kina er nået en meget lang vej i udviklingen, og hele verdens interesse for den forsvinder ikke og vokser kun - de store opfindelser på denne jord beviser magten hos de mennesker, der gav europæerne så nyttige og smukke livsdekorationer som porcelæn og silke, samt bøger og et kompas.

Masser af byelementer

Kina er en kommunistisk folkerepublik i Asien, hvor kontrasten i det moderne liv afspejles i funktionerne, som er ret mange, og de kombinerer alle meget interessant med hinanden - rige centre og fattige kvarterer, megabyer og fiskerlandsbyer, billige basarer og moderigtige butikker, gamle kinesiske og buddhistiske templer, kommunistiske love og verdens adgang til den hurtige udvikling af økonomien og teknologiske fremskridt. Kinesiske byer vokser: skyskrabere, indkøbscentre bliver tilføjet, underholdende attraktioner og legepladser bliver udstyret.

Flere og flere turister ønsker at stifte bekendtskab med det østlige land, som har oversvømmet hele verden med sine produkter , og for nylig af fremragende kvalitet. Efter et langt og hårdt arbejde har dette land fået et ganske markant økonomisk gennembrud, der har skabt alle forudsætninger for en vellykket udvikling af byer. Kina anses for at være et meget mangefacetteret land, hvor antallet af byer og provinser simpelthen vælter. Uanset hvilken by en turist har været i, kan du overalt se noget særligt og lyst, moderne og gammelt. Den dominerende orientalske arkitektur her er gennemsyret af mystik og omslutter gamle klostre og templer, omgivet af smuk vegetation, og i store storbyområder er målet for de lokale myndigheder at skabe yderligere veje og motorveje.

De største byer i Kina

Chongqing er en international havn, funklende med bylys og omgivet af smuk natur, der beundrer pragten af ​​alpine enge, smukke vandfald og et stort antal kløfter og huler. Disse landlige charme tiltrækker ikke kun lokale beboere, men også turister, der har været på gaden i byen, som desværre mangler parker. Den vellykkede udvikling af industrien er hovedtræk ved finanscentret, hvor der er mange virksomheder, der er egnede til meget rentable investeringer.

Byen er omgivet af store provinsområder samt adskillige varme kilder, flodkløfter. Blandt attraktionerne er det især værd at fremhæve museet med det ret interessante navn Three Gorges , der er også mange templer, hvor konfucianismen praktiseres, og i nærheden kan du finde buddhistiske klostre, smukke gamle godser og ganske moderne komfortable huse i rig.

Shanghai imponerer med sin befolkning og gamle historie, som efterlod levende beviser i gamle manuskripter og arkitektoniske prøver af fæstninger og templer. Denne gamle havn udførte opgaven med en rentabel omsætning af både ekstern og intern betydning. Der er mange udenlandske virksomheder i byen, der som før får en ordentlig indkomst.

Shanghai tiltrækker ikke kun med sine nationale templer, men du kan også finde en smule fransk romantik i dets udseende, hvilket afspejles i Bunds charme. Antallet af skyskrabere og funklende tårne ​​er virkelig fantastisk. Pundong er navnet på et stort område, hvor der er mange forretningscentre og hoteller, og alle borgeres stolthed er det uovertrufne og majestætiske Shanghai World Financial Center . Den kinesiske metropol har sit eget stykke historie og oldtid, og bor i den gamle by med den fortryllende Yu Yuan-have, det buddhistiske jade-tempel og Shanghai Museum .

.• Beijing er en enorm og fantastisk kinesisk hovedstad af stor politisk og økonomisk betydning . Byen imponerer med sin alder, der gav anledning til dens grundlæggelse i det første årtusinde f.Kr. Tætbefolket, moderne, ekstraordinært støjende Beijing for turister er en reel test bestået af tålmodige elskere af alt usædvanligt og orientalsk for at se og værdsætte kombinationen af ​​forskellige stilarter i arkitekturen, gennemsyret af funktioner fra kinesisk tradition og klassikere. I rolige kvarterer kan du finde smukke templer og middelalderlige hutongs , dejlige haver og parker.

Det støjende og hurtigt bevægende center flyder over med alt moderne og imponerende: høje skyskrabere, enorme broer, motorveje. Turister, der befinder sig i usædvanligt overfyldte gader, pladser og alléer, er forbløffede over byens alsidighed og overfloden af ​​usædvanligt interessante steder, hvorfra øjnene løber op, og der er risiko for at fare vild blandt dem.

Hovedattraktioner er det smukke Temple of Heaven , det kejserlige Forbidden City , det centrale forretningscenter, den zoologiske have med charmerende pandaer.

Kina er et fantastisk land med en historie, der strækker sig over flere årtusinder. På et ret stort territorium i fortiden blomstrede den største civilisation og skabte sin egen kultur - et rigtigt mysterium for historikere, rejsende og forskere, og træk ved identitet, traditioner og national arv, der har udviklet sig i det, beviser det unikke ved en tæt befolket stat, kaldet af europæere meget smukt - det store himmelske imperium.