Loading icon

De meest opvallende kenmerken van grote steden in China

De machtige staat China bezat te allen tijde grote natuurlijke hulpbronnen en zijn grote leger was superieur in aantal en militaire training. China heeft een zeer lange weg van ontwikkeling afgelegd en de interesse van de hele wereld daarin vervaagt niet en groeit alleen maar - de grote uitvindingen op deze aarde bewijzen de macht van de mensen die Europeanen zulke nuttige en mooie decoraties van het leven gaven als porselein en zijde, evenals boeken en een kompas.

Veel stadskenmerken

China is een communistische volksrepubliek Azië, waar het contrast van het moderne leven wordt weerspiegeld in de kenmerken, die vrij veel zijn en ze allemaal heel interessant met elkaar combineren - rijke centra en arme buurten, megasteden en vissersdorpen, goedkope bazaars en modieuze boetieks, oude Chinese en boeddhistische tempels, communistische wetten en wereldwijde toegang tot de snelle ontwikkeling van de economie en technologische vooruitgang. Chinese steden groeien: wolkenkrabbers, winkelcentra worden toegevoegd, amusementsattracties en speeltuinen worden ingericht.

Steeds meer toeristen willen kennismaken met het oostelijke land, dat de hele wereld heeft overspoeld met zijn producten, en recentelijk van uitstekende kwaliteit. Na lang en hard werken heeft dit land een behoorlijk merkbare economische doorbraak bereikt die alle voorwaarden heeft geschapen voor de succesvolle ontwikkeling van steden. China wordt beschouwd als een land met veel facetten, het aantal steden en provincies waarin het gewoon omdraait. In welke stad een toerist ook is geweest, overal zie je iets bijzonders en helders, moderns en ouds. De dominante oosterse architectuur hier is doordrenkt met mysterie, omhult oude kloosters en tempels, omgeven door prachtige vegetatie, en in grote stedelijke gebieden is het doel van de lokale autoriteiten om extra wegen en snelwegen aan te leggen.

De grootste steden in China

Chongqing is een internationale haven, bruisend van stadslichten en omgeven door prachtige natuur, de pracht van alpenweiden, prachtige watervallen en een enorm aantal kloven en grotten. Deze landelijke charmes trekken niet alleen lokale bewoners aan, maar ook toeristen die in de straten van de stad zijn geweest, die helaas geen parken heeft. De succesvolle ontwikkeling van de industrie is het belangrijkste kenmerk van het financiële centrum, waar veel ondernemingen zijn die geschikt zijn voor zeer winstgevende investeringen.

De stad wordt omringd door uitgestrekte provinciale gebieden, zoals evenals verschillende warme bronnen, rivierkloven. Onder de attracties is het vooral de moeite waard om het museum met de nogal interessante naam Three Gorges te benadrukken, er zijn ook veel tempels waar het confucianisme wordt beoefend, en in de buurt vind je boeddhistische kloosters , prachtige oude landgoederen en vrij moderne comfortabele huizen van de rijken.

Shanghai maakt indruk met zijn bevolking en oude geschiedenis, die levendig bewijs achterliet in oude manuscripten en architecturale voorbeelden van forten en tempels. Deze oude haven vervulde de taak van winstgevende omzet van zowel externe als interne betekenis. Er zijn veel buitenlandse ondernemingen in de stad, die net als vroeger een behoorlijk inkomen krijgen.

Shanghai trekt niet alleen aan met zijn nationale tempels, maar je vindt er ook een beetje Franse romantiek in zijn uiterlijk, weerspiegeld in de charme van de Bund. Het aantal wolkenkrabbers en fonkelende torens is werkelijk verbazingwekkend. Pundong is de naam van een groot gebied met veel zakencentra en hotels, en de trots van alle burgers is het onovertroffen en majestueuze Shanghai World Financial Center. De Chinese metropool heeft zijn eigen stukje geschiedenis en oudheid, wonend in de oude stad met de betoverende Yu Yuan-tuin, de boeddhistische jadetempel en het Shanghai Museum.

.• Beijing is een enorme en verbazingwekkende Chinese hoofdstad van groot politiek en economisch belang. De stad maakt indruk met zijn leeftijd, die aanleiding gaf tot zijn stichting in het eerste millennium voor Christus. Het dichtbevolkte, moderne, buitengewoon luidruchtige Beijing voor toeristen is een echte test die door geduldige liefhebbers van alles wat ongewoon en oriëntaals is, wordt doorstaan ​​om de combinatie van verschillende stijlen in architectuur, doordrenkt met kenmerken van Chinese traditie en klassiekers, te zien en te waarderen. In rustige buurten vind je mooie tempels en middeleeuwse hutongs, prachtige tuinen en parken.

Het lawaaierige en snel bewegende centrum stroomt over met alles modern en indrukwekkend: hoge wolkenkrabbers, enorme bruggen, snelwegen. Toeristen die zich in ongewoon drukke straten, pleinen en lanen bevinden, staan ​​versteld van de veelzijdigheid van de stad en de overvloed aan ongewoon interessante plekken waarvan de ogen groot worden en het risico bestaat er tussen te verdwalen.

De belangrijkste attracties zijn de prachtige Tempel van de Hemel, de keizerlijke Verboden Stad, het Central Business Center, de dierentuin met charmante panda's.

China is een geweldig land met een geschiedenis van meerdere millennia. Op een vrij uitgestrekt gebied bloeide in het verleden de grootste beschaving en creëerde haar eigen cultuur - een echt mysterie voor historici, reizigers en onderzoekers, en de kenmerken van identiteit, tradities en nationaal erfgoed die zich daarin hebben ontwikkeld, bewijzen het unieke karakter van een dichtbevolkt bevolkte staat, door Europeanen heel mooi genoemd - het grote hemelse rijk.