Loading icon

TOP 4 attraktioner i Grækenland

Siden oldtiden er denne stat med rette betragtet som civilisationens vugge. Alle, der vil være i dette land, bør besøge de talrige rester af historien, som viser, hvor velstående ancient Greece var på det tidspunkt.

1. Akropolis i Athen

Det er værd at sige, at selv i dag anses dette objekt for at være en slags sofistikeret højdepunkt i Athens . Dette er et storslået sted, der tiltrækker tusindvis af mennesker, der ønsker at se de særlige seværdigheder i Greece med deres egne øjne.

Det er bemærkelsesværdigt, at akropolis formåede at modstå et stort antal krige og naturkatastrofer. Det er forbløffende, at hverken mennesket eller naturen kunne ødelægge denne historiske bygning, som forbløffer med sin enorme størrelse og form.

2. Panathinaikos

Dette er en ekstremt gammel struktur, som blev skabt af hvid marmor. Efter at alle de ødelagte elementer var blevet gendannet, var det her, de olympiske lege blev afholdt, som folk optog.

En vigtig større rekonstruktion blev udført for omkring to århundreder siden (næsten umiddelbart efter udgravningerne).

Hvis vi taler om i dag, bruges stadion nu ikke kun til forskellige sportskonkurrencer, men også til interessante begivenheder.

3. Navagio Beach

Et betydeligt antal turister forsøger at komme til denne strand så hurtigt som muligt. Alle, der ønsker at besøge her, skal bruge den eneste vej - med skib, da dette sted er fuldstændig skjult for menneskelige øjne.

Rejsende er meget begejstrede for Navagio. Dette er faktisk en ægte perle af disse regioner. Hele landet var dækket af storslået gyldent sand, som skylles af det reneste vand. Dette er et rigtigt paradis, som du ikke ønsker at forlade.

Ofte kaldes dette sted for skibsvragenes ø. Det skyldes, at et smuglerskib engang sank her. Selv nu vides det ikke, hvorfor dette skete.

4. Kretas akvarium

Ideelt til dem, der foretrækker at rejse med børn.

Attraktionen fik sin berømmelse takket være et enormt akvarium, som giver dig mulighed for at se på en række forskellige indbyggere i dybhavet. For at være mere præcis er der 60 beholdere, hvori mere end 2,4 tusinde marine organismer lever. Tankene var designet på en sådan måde, at det ser ud til, at en person er i havet.

Guided tours & Day trips in Crete