Loading icon

Ferie ved Heviz-søen, Ungarn

Mange mennesker tager til søen Heviz , i Hungary , ikke kun for at helbrede, men også for at få en god hvile. Søen dækker et område på 4,7 hektar, kilden, der føder søen, er placeret i en undersøhule og dens diameter er 18 meter. Der er to kilder med termisk vand, en med en temperatur på +38 til +45 grader Celsius, og den anden mineral med en temperatur på +17 grader Celsius, og de blandes i den samme hule.

Selve søen er en geologisk sjældenhed, da mange varmtvandssøer står på jord af vulkansk oprindelse, men kun Heviz-søen er anses for at være opstået fra et tørvebed. Vandet er medicinsk og indeholder meget magnesium og calcium. På hospitalet tager en læge ind, laver en indledende undersøgelse og ordinerer ud fra den og på baggrund af analyserne de nødvendige procedurer.

I lobbyen er der en gratis kilde til svovlbrintevand, som anbefales til disse mennesker som har visse fordøjelsesproblemer. De mest populære og efterspurgte procedurer er lodret undervandsudvinding og mudderindpakning. Søens skål er på alle sider omgivet af ege, fyrretræer og graner, og langs kysten er der helt åbne bade.

Lobbyen har en bar, en informationsstand og et omklædningsrum. På hospitalet udføres forskellige procedurer, de er i indendørs og udendørs bade. Og i apoteket for at købe terapeutisk mudder. Hospitalets omklædningsrum er rene, der er toilet, bruser, hårtørrer og alt hvad du behøver. Indendørsbadet består af fire bade, alle vælger, hvad de kan lide. Du kan tage billeder på selve søen.

For feriegæster med børn er der animation og en børneklub værelse, det vil sige, at ingen vil kede sig. Det er ikke nødvendigt at bade i søen, man kan bare ligge på cirklen, som er nem at købe på vej til søen eller leje den der. Badekåbe, hjemmesko, håndklæde og hovedhætte kan afhentes på hotellet og bringes til procedurerne, det er tilladt der.

I de indendørs bade i centrum af søen er alt også forsynet, og der er alt hvad du behøver for at slappe af og slappe af. Der er mad- og lejecentre, brusere og toiletter, hvilket er vigtigt, automatiserede pister for handicappede, terrasser, der er åbne for rekreation om sommeren og foråret, behandlingsrum og et pengeskab til personlige ejendele.

De overdækkede bade er forbundet med tunneler, hvorigennem du kan svømme ud i den åbne sø eller gå ned ad trappen i vandet til gaden .
Indtryk, der er meget positive, det er som et stykke paradis. På søen er der mulighed for ikke kun at nyde en smuk udsigt, men også for at føle atmosfæren af ​​romantik og magi og tage aftenture rundt i byen.

Tours and activities all over the world