Loading icon

Turisme i Japan

Det unikke billede af Japan er så forskelligartet, at ingen anden stat kan sammenlignes med det. Landet er åbent for alle turister, uanset deres aktivitet. Her kan du forbedre dit helbred, nyde en strandferie eller tage på udflugt til bjergtoppene med resten.

Landets feriesteder

Landets turistorientering i hver enkelt region er anderledes. Et eller andet sted er det muligt, at turister kan nyde en badeferie og et eller andet sted endda tage til et skisportssted. Der er masser af feriesteder i Japan, det vigtigste er at vælge den rigtige retning for et behageligt ophold.

Japansk skisportssted

Tallige japanske skisportssteder er meget populær, især blandt russiske statsborgere. Da priserne for ferier i landet er lavere end de gennemsnitlige europæiske, og hvis der er naturlig sne i vintersæsonen, er tilstrømningen af ​​turister garanteret. De bedste steder er Furano og Niseko. De er placeret i nærheden af ​​Sapporo (hovedstaden for de olympiske lege).

Sure resort områder

Der er tusindvis af varme kilder i Japan, der er kendt for deres helbredende egenskaber. Resortområder i Noboribetsu eller Hakone anses for at være populære blandt den lokale befolkning og turister. Disse websteder er placeret i nærheden af ​​ Tokyo .

Rundvisninger

Flere interessante ture i landet er tematiske. Der er mange sådanne ture. For eksempel er der rejser til Japan på tidspunktet for kirsebærblomstringen. Selv i efteråret-forårssæsonen nægter turister ikke at besøge statens fantastiske steder.

Om nødvendigt kan du drage fordel af individuelle ture, deltage i dem, du kan stifte bekendtskab med individuelle seværdigheder i landet. For elskere af landets militærhistorie er der rundvisninger.

Hvil

Hvert år forsøger flere og flere europæiske indbyggere at vælge en ferie i Japan kun på grund af dets eksotisme og malerisk.

Desuden er det ikke svært at komme til Japan i realtid. Hundredvis af fly fra hele verden ankommer til Tokyo hver dag.

Strande

På grund af de klimatiske og geografiske forhold i Japan forsøger folk at besøge strandresorts. Miyazaki strand, Wakayama, Sunayama strand anses for at være populære. Turister anser en af ​​de smukkeste og mest bemærkelsesværdige strande i landet for at være stranden på den ubeboede ø Minami-jima.

Der er andre strandområder i landet, hvor alle kan nyde deres sommerferie.

Rental cars in Japan