Loading icon

Toerisme in Japan

Het unieke beeld van Japan is zo divers dat geen enkele andere staat ermee vergeleken kan worden. Het land staat open voor alle toeristen, ongeacht hun activiteit. Hier kunt u uw gezondheid verbeteren, genieten van een strandvakantie of een excursie maken naar de bergtoppen met de rest.

Resorts van het land

De toeristische oriëntatie van het land is in elke afzonderlijke regio anders. Ergens is het mogelijk dat toeristen kunnen genieten van een strandvakantie, en ergens zelfs naar een skigebied kunnen gaan. Er zijn tal van resortvakanties in Japan, het belangrijkste is om de juiste richting te kiezen voor een comfortabel verblijf.

Japans skigebied

Veel Japanse skigebieden resorts zijn erg populair, vooral onder Russische burgers. Aangezien de prijzen voor vakanties in het land lager zijn dan de gemiddelde Europese, en als er in het winterseizoen natuurlijke sneeuw ligt, is de toestroom van toeristen gegarandeerd. De beste plaatsen zijn Furano en Niseko. Ze bevinden zich in de buurt van Sapporo (de hoofdstad van de Olympische Spelen).

Kuuroorden

Er zijn duizenden warmwaterbronnen in Japan die bekend staan ​​om hun helende eigenschappen. Resortgebieden in Noboribetsu of Hakone worden als populair beschouwd onder de lokale bevolking en toeristen. Deze sites bevinden zich in de buurt van Tokyo.

Tours

Interessantere tours in het land zijn thematische. Er zijn veel van dergelijke tochten. Zo zijn er reizen naar Japan ten tijde van de kersenbloesem. Zelfs in het herfst-lenteseizoen weigeren toeristen niet om de geweldige plekken van de staat te bezoeken.

Indien nodig kunt u profiteren van individuele rondleidingen, door eraan deel te nemen, kunt u kennis maken met individuele bezienswaardigheden van het land. Voor liefhebbers van de militaire geschiedenis van het land zijn er rondleidingen.

Rust

Elk jaar proberen steeds meer Europese inwoners een vakantie in Japan te kiezen, alleen voor zijn exotisme en pittoresk karakter.

Bovendien is het in realtime niet moeilijk om naar Japan te reizen. Elke dag arriveren honderden vliegtuigen van over de hele wereld in Tokio.

Stranden

Vanwege de klimatologische en geografische kenmerken van Japan proberen mensen de stad te bezoeken badplaatsen. Het strand van Miyazaki, Wakayama en Sunayama wordt als populair beschouwd. Toeristen beschouwen een van de mooiste en meest opmerkelijke stranden van het land als het strand van het onbewoonde eiland Minami-jima.

Er zijn andere strandgebieden in het land waar iedereen van zijn zomervakantie kan genieten.

Huurauto's in Japan