Loading icon

Rejs til Tokyo

Det er et sted med meget at se, fra de smukke templer i traditionel kultur til det moderne, karakteristiske for landet, berømt gastronomi, natur, et bredt udvalg af isenkræmmere, en verden for otaku-elskere, mode og mere . Det bliver en uforglemmelig tur!

Japans højeste skyskraber

Der er meget at se i Tokyo , selvom dets bygninger uden tvivl ikke kan ignoreres. De vil overraske ikke kun på grund af deres højde, men også på grund af deres skønhed. Hvis tid og budget tillader det, kan du bestige en af dem og beundre byens arkitektoniske panorama.

Du kan også bruge og besøge Tokyo Metropolitan Governments nummer et bygning, hvor der er gratis adgang. Herfra kan du nyde en smuk udsigt over byen. Det anbefales at tage dertil om efteråret. Mount Fuji kan ses i dagtimerne.

Shopping

Når du rejser, kan du også tænke på shopping, hvad enten det er tøj, kunsthåndværk, souvenirs eller andet andet. I dette land er ønsket om at købe populære anime-figurer for eksempel meget almindeligt.

Shinjuku er en velkendt sted i Tokyo af forskellige årsager. Men først og fremmest kan du her finde et stort antal butikker, hvor varer sælges til ret lave priser.

Shibuya er populær blandt unge mennesker. Det er kendt som modehovedstaden i Japan . Her kan du finde de mest berømte trends i landet og verden inden for tøj, med en bred vifte af butikker af alle typer med store vinduer.

Akihabara er det rigtige sted for dem, der kan lide teknologi, kunsthåndværk, anime, kawaii og mere.

Gastronomi

Når man rejser til Tokyo, bør man ikke gå glip af tidspunktet for at prøve sin " washoku " gastronomi, da det unægteligt er udsøgt. Tokyo har masser af restauranter for enhver smag. Japansk gastronomi omfatter lidt af hvert: slik, desserter, importerede retter, der er blevet ændret, traditionelle opskrifter.

Blandt de retter, du kan prøve i Tokyo , kan du finde de berømte vestlige retter i deres japanske tilpasning "Yoseku", som vil helt sikkert tiltrække opmærksomhed, hvis du ser på dem, på trods af at de er lidt anderledes, men lækre.

Natteliv

Denne by har et meget aktivt natteliv. Når du går rundt i byen på dette tidspunkt af dagen, kan du opdage en by fuld af neonfarver.

Tokyo har betagende baggrunde til at fange minder, og med fantastisk belysning er der så meget farve at se, at det er himlen for fotografelskere.