Loading icon

Reis naar Tokio

Het is een plek waar veel te zien is, van de prachtige tempels van de traditionele cultuur tot het moderne, kenmerkend voor het land, de beroemde gastronomie, de natuur, een grote verscheidenheid aan bouwmarkten, een wereld voor liefhebbers van otaku, mode en meer . Het wordt een onvergetelijke reis!

Hoogste wolkenkrabber van Japan

Er is veel te zien in Tokyo, hoewel de gebouwen ongetwijfeld niet kunnen worden genegeerd. Ze zullen niet alleen verrassen vanwege hun lengte, maar ook vanwege hun schoonheid. Als tijd en budget het toelaten, kunt u er een beklimmen en het architectonische panorama van de stad bewonderen.

U kunt ook gebruik maken van en een bezoek brengen aan het nummer één gebouw van de Tokyo Metropolitan Government, waarvan de toegang gratis is. Vanaf hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de stad. Het is aan te raden om er in de herfst heen te gaan. De berg Fuji is overdag te zien.

Winkelen

Tijdens het reizen kun je ook denken over winkelen, of het nu gaat om kleding, handwerk, souvenirs of iets anders. In dit land is bijvoorbeeld de wens om populaire anime-figuren te kopen heel gebruikelijk.

Shinjuku is om verschillende redenen een bekende plek in Tokio. Maar allereerst vindt u hier een groot aantal winkels waar goederen tegen redelijk lage prijzen worden verkocht.

Shibuya is populair onder jongeren. Het staat bekend als de modehoofdstad van Japan. Hier vind je de meest bekende trends in het land en de wereld op het gebied van kleding, met een grote verscheidenheid aan winkels van alle soorten met enorme etalages.

Akihabara is de juiste plek voor mensen die houden van technologie, ambachten, anime, kawaii en meer.

Gastronomie

Als je naar Tokio reist, mag je het moment niet missen om de "washoku" gastronomie te proberen, want het is onmiskenbaar voortreffelijk. Tokio heeft genoeg te bieden van restaurants voor elk wat wils. De Japanse gastronomie omvat een beetje van alles: zoetigheden, desserts, geïmporteerde gerechten die zijn aangepast, traditionele recepten.

Onder de gerechten om te proberen Tokyo, je vindt de beroemde westerse gerechten in hun Japanse bewerking "Yoseku", die zeker de aandacht zullen trekken als je ernaar kijkt, ondanks dat ze een beetje anders zijn, maar heerlijk.

Nachtleven

Deze stad heeft een zeer actief nachtleven. Als je op dit tijdstip van de dag door de stad loopt, kun je een stad vol neonkleuren ontdekken.

Tokio heeft adembenemende achtergronden om herinneringen vast te leggen, en met geweldige verlichting is er zoveel kleur te zien dat het een paradijs is voor fotografie geliefden.