Loading icon

Turistattraktion i Laos

Fuld af hemmeligheder og mystiske Asien gemmer i den tætte jungle en miniature, men fantastisk og fuld af hemmeligheder, staten Laos . Landet har ikke adgang til havet, men det forringer overhovedet ikke dets fordele - alt kompenseres af naturens unikke skønhed. Dette kongerige tiltrækker turister, der er tiltrukket af de eksotiske og uforglemmelige oplevelser.

En utrolig lille stat har bevaret sine forfædres rigdom på sit territorium - storslåede paladser og unikke templer.

Naturattraktioner i Laos

Turister, der kommer til Laos, bør bestemt besøge det store netværk af huler, der er gået tabt i Vientiane. Mere end 200 unikke huler er gemt under jorden. I Tham Ting -komplekset kan du se billedet af Buddha. Et andet kompleks - for nylig opdagede Khao Rao - ligger i det nordlige Laos. Chom Ong betragtes som den største og mest interessante hule, dens længde er mere end 13 kilometer, og Niah-hulen blev berømt for det faktum, at der blev fundet rester af en gammel mand i den.

Laos vandfald

Laos natur giver turister et smukt syn - et vandfald, der smuldrer ind i tusindvis af sprays, der hurtigt falder ned. Dette vandfald, der ligger i den sydlige del af Laos, kaldes Khone Phapheng.

Mekong-floden er ret smukt sted, men her falder det som et vandfald, der styrter mod klippebredderne. Floden er omgivet af smukke skove. I Luang Prabang National Park er der et vandfald med turkis vand - Tat Kuang Si. Der er ret smukke vandfald i det sydlige Laos.

Parker og nationale reservater

Mange reserver blev åbnet for nylig, så deres base kan ikke altid prale af komfort. Men dette kompenseres fuldt ud af de beskyttede skoves pragt og omfang. I Phou Khao Khouay-parken vil turister beundre forskellige typer dyr, sommerfugle og fugle, orkideer.

Her kan du svømme i vandfaldsbassinerne eller chatte med lokalbefolkningen.

Landets kulturelle monumenter

Laos hovedstad er Vientiane . Byen tiltrækker med unikke fortidsminder. I Laos bør du helt sikkert se stupaen i tre niveauer That Luang - den betragtes som landets nationale skat. Historien om hovedstaden i Laos præsenteres i Nationalmuseet. I hovedstaden kan du endda finde en analog af den parisiske Triumfbue - Patusai krigsmindesmærke. Gæster i Vientiane og ejerne selv elsker at slappe af på pladsen, som ligger ved siden af ​​Patusai.

Forresten er buen dedikeret til forsvarerne, der kæmpede for uafhængigheden af ​​ Laos . I Vientiane, forbløffende smukke templer og skulpturer, kan man ikke undgå at bemærke Emerald Buddhas tempel. Turister, der ønsker at se flere lande på én tur, kan nemt komme fra Laos til Thailand via Venskabsbroen. "Riget af millioner af elefanter" - sådan blev Laos kaldt i oldtiden. Dette usædvanlige og ret mystiske land venter stadig på sine opdagelsesrejsende.