Loading icon

De smukkeste og sikreste lande i Afrika til rekreation - Top 6

At rejse er altid en behagelig tanke. Især når det kommer til ferier på det varmeste kontinent som Afrika. Afrika ligger på andenpladsen målt i befolkning. Her bor forskellige nationer med deres egen kultur, sprog og skikke. I modsætning til andre kontinenter er der mange økonomisk fattige lande i Afrika. Men blandt dem er der dem, der er sikre for turister.

Landeplacering

Ferie på Madagaskar

Madagascar er en separat ø. Det anses for at være det sikreste til rekreation blandt turister. Landet har mange naturreservater og beskyttede parker, hvor sjældne dyr lever. Det er værd at bemærke, at 80 % af al flora og fauna kun lever på Madagaskar.

Den største reserve er Tsingy de Bemaraha . Derudover venter turister på smukke strande med varmt sand.

Øen er hjemsted for Avenue of the Baobabs , som er inkluderet på listen over naturlige vidundere i Afrika. I Ifaty og Sainte-Marie arrangeres strandfester og forskellige arrangementer for turister. Derudover kan du tage på en sejltur og se pukkelhvaler.

Tanzania

Tanzania er et afrikansk safariland. Der er forskellige former for rejser i Tanzania. Vandring Kilimanjaro , safari i Serengeti og første kontakt med fugle i Ngorongoro - alt dette kan findes i Tanzania. Serengeti er et nationalparkreservat, hvor der lever mere end 3 millioner dyr. Ngorongoro ligger i et uddødt krater. Reservatet er hjemsted for 25.000 dyr. De fleste af dem er farlige rovdyr.

Beboerne er venlige. På trods af dette skal turister være mere på vagt. Ud over safari og anden underholdning har Tanzania Zanzibar - et rigtigt feriested for udlændinge. Her kan du tilmelde dig rundvisninger på krydderimarkedet.

Botswana

Landet rangerer først med hensyn til sikkerhed. Det skyldes, at Tswana-folket, Bushmen og Botswana er meget fredelige. Tidligere boede en britisk koloni i Botswana. Så de fleste af de moderne indbyggere taler engelsk.

Mere end 1 million turister kommer her hvert år. Botswana har smukke parker og reservater. Også turister kan tage på safari og se dyr, der lever i deres naturlige habitat. Det er værd at bemærke, at før turen er det nødvendigt at få en gul feber-vaccination.

Den den mest populære tur er en tur til Kalahari Desert og en gåtur gennem nationalparkerne. Mange rejsende er tiltrukket af søgen efter gamle skatte, som blev skjult af indbyggerne, der levede for flere årtusinder siden.

Kenya

Leder blandt lande med udviklet turisme. Landets rigdom er dyreliv, smukke strande og naturreservater. Turister kan tilmelde sig fotosafari og undervandssafari. For at beskytte sig selv før flyvningen skal udlændinge vaccineres mod malaria.

Uganda

Uganda betragtes som en sikker feriedestination for udenlandske turister. For besøgende tilbyder Uganda en bred vifte af underholdning.

For eksempel besøge Queen Elizabeth National Park. Andre attraktioner omfatter Entebbe Botanical Garden . Det er her den første Tarzan-film blev optaget. Turister kan besøge Rwenzori-bjergkæden. Sejlads trives i Uganda. Du kan tage på rafting på Nilen.

Seychellerne

Seychelles består af 100 små øer, som kaldes "himlen på jorden". Som regel kommer unge par og nygifte til Seychellerne til deres bryllupsrejse. På øerne kan du dykke og snorkle. Landet giver en behagelig og sikker ferie på ethvert tidspunkt af året.

Konklusion

Helligdage i afrikanske lande er anderledes. For eksempel, uanset valg af land, skal turister have alle vaccinationer. I mangel af vaccination er det nødvendigt at forsyne sig med malariapiller. Du skal dog tage dem inden flyvningen. Også i Afrika kan du ikke drikke råvand eller børste tænder med det.