Loading icon

Turistrejse til Montenegro

Nogle gange har du brug for at slippe dine problemer, og en turistrejse er i dette tilfælde en banal, men produktiv mulighed. Montenegro (Crna Gora, Montenegro) er et land i det sydøstlige Europa med en 290 kilometer lang kystlinje og internetdomænerne .yu og .me. De "Sorte Bjerge" er faktisk mørkegrå fyrretræer med mørkegrønne nåle, der vokser på grå kalkstensbjerge.

En turist i Montenegro kan være af tre kategorier - en "nørd" af klassisk karakter, en naturlig "adrenalinjunkie" eller en erhvervsinvestor. De første til at møde Montenegros strande med Blue Flag -skiltet - sten, småsten og sand, de gemmer sig for vinden i små bugter.

I henhold til landets love - den "europæiske park", er udlægning af kommunikation simpelthen umuligt, hvis de hellige oliventræer vokser på et bestemt stykke jord - deres fældning er forbudt.

Den anden - venter på bugterne ved den montenegrinske kyst, engang sunkne skibe og yachter (dykning), vandfald af Tara canyon (rafting), Montenegro Ski Fest in Kolasin (bjergski), "windsurfing" termiske vinde, jagt efter iglo og muræner, natjagt med tårne efter vildsvin, det legendariske bjerg Lovcen (paragliding).

Den tredje har brug for disse oplysninger: Montenegro er et land, der ikke er en del af the EU , men med euro-valutaen. Derfor er sådanne indtægter, som fra udenlandsk turisme, væsentlige for statens økonomi. At investere i montenegrinsk fast ejendom er billedligt talt en montenegrinsk variation af det russiske ordsprog "dræb to fluer med et smæk".

Den første "hare" er en behagelig hvile "hjemme", ja, og den anden "hare" " er kommercielt - leje af lejligheder af turister giver passiv indkomst. Forretningsrejser til Montenegro er en mulighed, der er velegnet til afholdelse af konferencer, seminarer samt en mulighed for at købe fast ejendom - huse, hytter (Budva, Tivat , Kotor Riviera) eller deltage i privatiseringen af montenegrinske virksomheder.

Turismeinvesteringer er finansiering af hoteller, investering i opførelse af vandlande, resortrestauranter. Montenegrinere er gæstfrie, mens de ikke er fremmede for klaner og en vis grad af konservatisme. De er "traditionelle" købmænd - næsten alle gennemsnitlige montenegrinere er udlejer af sin lejlighed eller en del af den.

Montenegrinere betragter sig selv som et gammelt folk. Dette er et plus. Men montenegrinerne har ikke centralvarme og varmtvandsforsyning. Med sine kilder træder Montenegro ind i den historiske oldtid og strømmer ud i havet gennem den centrale kloakering. Dette er et minus.

Endelig et råd. Hvis du beslutter dig for at leje en montenegrinsk villa, så tag et vartegn på kysten af Boka Kotorska . Nå, nej - det er værd at tage et kig på Montenegros villaer, for de er næsten altid et historisk monument fra det 18.-19. århundrede.