Loading icon

De 10 bedste luksushoteller i Zürich

Der er så mange luksushoteller i Zürich at vælge imellem, og det kan være svært at vælge det rigtige. Det er vigtigt at overveje dine personlige præferencer og den type atmosfære, du ønsker. For eksempel, hvis du ønsker et hotel med en afslappet, afslappet atmosfære, foretrækker du måske et sted som Park Hyatt Zurich. Hvis du leder efter en mere eksklusiv oplevelse, vil du måske tage med et af byens luksuriøse hoteller, såsom Glockenhof Zürich.

La Reserve Eden au Lac Zürich

La Reserve Eden au Lac Zürich

Hvis du leder efter et eksklusivt luksushotel i Zürich, er La Reserve Eden au Lac Zürich stedet for dig. Beliggende lige ved bredden af Zürich-søen er det et godt valg for rejsende, der ønsker at nyde vandets naturlige skønhed. Ejendommen er en femstjernet oase med værelser med et nautisk tema og smuk udsigt over søen.

Hotellet, som er en del af Michel Reybiers La Reserve-mærke, er blevet fuldstændig renoveret. Dets nyopfindelse er af designeren Philippe Starck, som tog et par måneder på at genopfinde hotellet til i dag.

Hotellet tilbyder en moderne tilgang til schweizisk gæstfrihed. Hvert værelse er individuelt designet og møbleret. Det har lyse gulve, der skaber et afslappet miljø. Et stort vindue lukker masser af naturligt lys ind og skaber en beroligende stemning.

Ud over sine værelser tilbyder hotellet to barer og restauranter. Den første er Eden Kitchen & Bar, som serverer middelhavsinspirerede retter. Den anden er La Muna, som har udsigt over søen og byder på en spektakulær udsigt over Zürichs historiske centrum. Restauranten har også en terrasse med udsigt over Alperne.

Hotellet har også sit eget bibliotek og smagslokale. Gæsterne kan nyde en massage eller et fitnesscenter. Det har også en concierge-service.

Park Hyatt Zurich

Park Hyatt Zurich

Park Hyatt Zurich er et 5-stjernet luksushotel beliggende i hjertet af Zürich. Det er en kort gåtur til Bahnhofstrasse, byens største shoppinggade. Hotellet ligger også tæt på Zürich-søen.

Som et af de bedste luksushoteller i Zürich kan det prale af en privat kunstsamling, to restauranter og luksuriøse værelser og suiter. Hotellets værelser og suiter er designet af kendte designere som Janice Clausen og tilbyder en stilfuld blanding af klassisk og moderne design.

De rummelige værelser og suiter har smukke møbler og gulv til loft-vinduer. De tilbyder også Nespresso-maskiner, allergivenlige puder og gratis højhastighedsinternetadgang. Suiterne har separat spiseplads, og udvalgte enheder har spa-lignende badeværelser.

Gæster kan nyde en massage eller behandling i Park Hyatts spa på stedet. Andre faciliteter omfatter et fitnesscenter og motoriseret vandsport. Gymnastiksalen er ikke stor, men byder på et godt udvalg af moderne udstyr. Der er et par spabehandlingsrum samt sauna og dampbad.

Hotellet tilbyder 24-timers roomservice og en daglig frugtkurv. Værelserne og suiterne har italienske møbler og termoruder. De er udstyret med marmorbadeværelser med Grohe-regnbruser.

Hotel Glockenhof Zürich

Hotel Glockenhof Zürich

En af de mest internationale byer i Europa, Zürich tilbyder en række top luksushoteller. Fra den ikoniske Baur au Lac med fem perler til det stilfulde Park Hyatt tilbyder byens hoteller besøgende en række oplevelser. Uanset om det er et ophold i byens centrum eller et besøg i den gamle bydel, kan gæsterne drage fordel af alt, hvad byen har at byde på.

Park Hyatt er en favorit blandt turister og forretningsrejsende, og er et af de mest luksuriøse hoteller i byen. Dette hotel ligger kun en kort gåtur fra Zürich-søen og Bahnhofstrasse og er et paradis for både velbeslåede forretningsmænd og rejsende.

Med en række funktioner, fra gratis højhastigheds-Wi-Fi til et 24-timers forretningshjørne, vil gæsterne på hotellet nyde alle de faciliteter, de kunne ønske sig. Derudover vil de blive behandlet med en gratis velkomstdrink i receptionen.

Hotel Glockenhof er en 4-stjernet ejendom beliggende i hjertet af byen. Dette hotel har en række faciliteter, herunder en restaurant, en bar og en pool på taget. Det er også et kæledyrsvenligt hotel. Hotellets værelser har en-suite badeværelser, personlige pengeskabe og egetræsparketgulve. Værelserne har også højteknologiske funktioner, såsom Bang & Olufsen-tv'er, avancerede stereosystemer og gratis Wi-Fi.

Opera Hotel Zürich

Opera Hotel Zürich

Hvis du ønsker at bo i hjertet af Zürichs forretningsdistrikt og inden for kort gåafstand fra city's attractions , så er Opera Hotel Zurich det bedste bud. Dette firestjernede hotel er beliggende i Seefeld-Muhlebach-Weinegg-delen af byen. Hotellet ligger lige over for det verdensberømte operahus i Zürich.

Hotellets beliggenhed er ideel for besøgende, der ønsker at udforske byens berømte shoppinggader. Den berømte Bahnhofstrasse ligger lidt over 1,6 km derfra. Derudover ligger Opera Hotel Zurch en kort gåtur fra Zürichsøens promenade.

Hotellets værelser er elegante, og de har den nyeste teknologi. For eksempel har Opera Hotel Zurch en højhastigheds-Wi-Fi-forbindelse og gratis internet via W-LAN. Du kan også få adgang til co-working space LOBBYEN.

Opera Hotel Zurch har en stor morgenbuffet i lobbyen. Dens restaurant er et godt sted for et afslappet måltid eller et forretningsmøde. Hotellet tilbyder en helseklub med rabat på entré.

Opera Hotel Zurch har 58 værelser. Nogle af funktionerne på værelserne inkluderer Wi-Fi, lydisolerede vinduer og gratis højhastighedsinternet. Dets smarte værelser har stemmestyring, en Sonos-soundbar og Google Home.

Widder Hotel

Widder Hotel

Widder Hotel i Zürich er et luksus boutiquehotel med en spændende historie. Det er beliggende i hjertet af byens gamle bydel. Dette hotel ligger i ni middelalderbyhuse og omfatter en gourmetrestaurant. Ejendommen blev oprindeligt bygget på stedet for romerske og keltiske ruiner. Dets interiørdesign byder på møbler designet af Le Corbusier og Frank Lloyd Wright.

Widder Hotel i Zürich har en prisbelønnet gourmetrestaurant og bar samt et fitnesscenter. Dens beliggenhed gør det i gåafstand fra Zürich lufthavn og nærliggende butikker. Det er også tæt på Lindenhof og Credit Suisse.

Udover sin fine middag har Widder Hotel i Zürich adskillige kunstgallerier, herunder malerier af Andy Warhol. Det er medlem af The Living Circle, en nonprofitorganisation, der fremmer energibesparelse og etiske indkøb. Det understøtter også lokale kunstnerprogrammer og er medlem af Food Waste Alliance.

The Widder Restaurant serverer en menu, der kombinerer schweizisk historie med moderne flair. Den er blevet tildelt to Michelin-stjerner og har 18 GaultMillau-point. Køkkenet ledes af Stefan Heilemann, som bruger råvarer af høj kvalitet og et karakteristisk strejf af syre. Han er kendt for sin madlavningsstil, som kombinerer fremragende produktkvalitet med en vilje til at eksperimentere.

Neues Schloss Privat Hotel

Neues Schloss Privat Hotel Zurich, Autograph Collection er beliggende i centrum af Zürich, tæt på Limmatquai Street og Zürich-søen. Hotellet ligger tæt på Operahuset, Tonhalle Concert Hall og Volieren. Hotellet tilbyder en behagelig atmosfære og fremragende service.

Hotellet har en spa, et fitnesscenter og gratis Wi-Fi. Gæsterne kan nyde en sauna og en udendørs swimmingpool. De kan også slappe af på tagterrassen. Værelserne er udstyret med kabel-tv, satellitkanaler og Wi-Fi. Gæsterne kan også nyde en privat tennisbane.

Hotellet har en restaurant. Spisestedet er åbent til middag og frokost. Dets morgenbuffet tilbydes hver dag fra 06:30 til 10:30. De tilbyder også tefaciliteter.

Hotellet har en fredelig beliggenhed, men det er i hjertet af byen, kun få minutters gang fra shoppingdistriktet og Lake Zurich . Det er også kun få minutters gang fra det schweiziske nationalhistoriske museum.

Hotellet ligger en kort køretur fra lufthavnen. Det giver også gratis transport til og fra lufthavnen.

Hotellet tilbyder gratis Wi-Fi, et fitnesscenter og et dampbad. De tilbyder også sen udtjekning. Gæsterne kan vælge at bo i et værelse med udsigt over søen eller et med have. De kan også vælge mellem en række allergivenlige værelser.

Sorrel Hotel Seefeld

Sorell Hotel Seefeld er et af de fineste hotels in Zurich . Denne moderne ejendom i mellemklassen tilbyder et stilfuldt ophold i hjertet af byen. Det er også inden for rækkevidde af søen og den gamle bydel.

Gæster på Sorell Hotel Seefeld tilbydes en række rekreative faciliteter. Hotellet har sauna og fitnesscenter. Det tilbyder også gratis trådløs internetadgang og biludlejning. Og for golffans er der en bane i nærheden.

Lobbyen på Sorell Hotel Seefeld er elegant og moderne. Den har en lang sort disk og dybe røde tæpper. Det er også hjemsted for en bar, der er populær blandt medieprofessionelle. Og værelser har dristige farver og Christian Fischbacher-tapet.

Værelserne er en behagelig blanding af moderne og traditionelle møbler. De har minikøleskabe og kaffefaciliteter. Nogle er udstyret med opholdsområde, og andre har udsigt over lokalområdet. Desuden har nogle værelser skrå lofter.

Andre faciliteter på Sorrel Hotel Seefeld omfatter 24-timers receptionsassistance og shuttleservice. Derudover tilbyder hotellet en frisør og bagageopbevaring.

Hotellet har en bekvem beliggenhed i gåafstand fra operahuset, Paradeplatz og kunstmuseet. Desuden er det inden for rækkevidde af Bahnhofstrasse, hovedbanegården og Zürich-søen.