Loading icon

De 10 beste luksushotellene i Zürich

Det er så mange luksushoteller i Zürich å velge mellom, og det kan være vanskelig å velge det rette. Det er viktig å vurdere dine personlige preferanser og hvilken type atmosfære du ønsker. Hvis du for eksempel vil ha et hotell med en avslappet, uformell atmosfære, foretrekker du kanskje et sted som Park Hyatt Zurich. Hvis du er ute etter en mer eksklusiv opplevelse, kan det være lurt å gå med et av byens luksuriøse hoteller, som Glockenhof Zürich.

La Reserve Eden au Lac Zurich

La Reserve Eden au Lac Zurich

Hvis du leter etter et eksklusivt luksushotell i Zürich, er La Reserve Eden au Lac Zürich stedet for deg. Ligger rett ved bredden av Zürichsjøen, er det et godt valg for reisende som ønsker å nyte vannets naturlige skjønnhet. Eiendommen er en femstjerners oase med rom med et nautisk tema og vakker utsikt over innsjøen.

Hotellet, som er en del av Michel Reybiers La Reserve-merke, har blitt totalrenovert. Den nye fantasien er av designeren Philippe Starck, som brukte et par måneder på å gjenoppfinne hotellet for i dag.

Hotellet tilbyr en moderne tilnærming til sveitsisk gjestfrihet. Hvert rom er individuelt designet og møblert. Den har lyse gulv som skaper et avslappet miljø. Et stort vindu slipper inn rikelig med naturlig lys, og skaper en beroligende atmosfære.

I tillegg til rommene tilbyr hotellet to barer og restauranter. Den første er Eden Kitchen & Bar, som serverer middelhavsinspirerte retter. Den andre er La Muna, som har utsikt over innsjøen og tilbyr en spektakulær utsikt over Zürichs historiske sentrum. Restauranten har også en terrasse med utsikt over Alpene.

Hotellet har også eget bibliotek og smaksrom. Du kan nyte en massasje eller et treningssenter. Det har også en concierge-tjeneste.

Park Hyatt Zurich

Park Hyatt Zurich

Park Hyatt Zurich er et 5-stjerners luksushotell som ligger i hjertet av Zürich. Det er en kort spasertur til Bahnhofstrasse, byens største handlegate. Hotellet ligger også i nærheten av Zürichsjøen.

Som et av de beste luksushotellene i Zürich, har det en privat kunstsamling, to restauranter og luksuriøse rom og suiter. Hotellets rom og suiter er designet av anerkjente designere som Janice Clausen, og tilbyr en stilig blanding av klassisk og moderne design.

De romslige rommene og suitene har vakre møbler og gulv-til-tak-vinduer. De tilbyr også Nespresso-maskiner, hypoallergeniske puter og gratis høyhastighets Internett-tilgang. Suitene har separat spiseplass, og enkelte enheter har spa-lignende bad.

Gjester kan nyte en massasje eller behandling på Park Hyatts spa på stedet. Andre fasiliteter inkluderer et treningssenter og motorisert vannsport. Treningsstudioet er ikke stort, men tilbyr et godt utvalg av moderne utstyr. Det finnes et par spabehandlingsrom, samt badstue og dampbad.

Hotellet tilbyr 24-timers romservice og en daglig fruktkurv. Gjesterommene og suitene har italienske møbler og doble vinduer. De er utstyrt med marmorbad med Grohe regndusj.

Hotel Glockenhof Zurich

Hotel Glockenhof Zurich

En av de mest internasjonale byene i Europa, Zürich tilbyr en rekke topp luksushoteller. Fra den ikoniske femperle Baur au Lac til stilige Park Hyatt, byens hoteller tilbyr besøkende en rekke opplevelser. Enten det er et opphold i sentrum eller et besøk i gamlebyen, kan gjestene dra nytte av alt byen har å tilby.

Park Hyatt er en favoritt blant turister og forretningsreisende, og er et av de mest luksuriøse hotellene i byen. Dette hotellet ligger kun en kort spasertur fra Zürichsjøen og Bahnhofstrasse, og er et fristed for både velstående forretningsmenn og reisende.

Med en rekke funksjoner, fra gratis høyhastighets Wi-Fi til et 24-timers forretningshjørne, vil gjestene på hotellet nyte alle fasilitetene de kan ønske seg. I tillegg vil de bli behandlet med en gratis velkomstdrink i resepsjonen.

Hotel Glockenhof er en 4-stjerners eiendom som ligger i hjertet av byen. Dette hotellet har en rekke fasiliteter, inkludert en restaurant, en bar og et basseng på taket. Dessuten er det et kjæledyrvennlig hotell. Hotellets rom har eget bad, personlig safe og eikeparkettgulv. Rommene har også høyteknologiske funksjoner, som Bang & Olufsen-TVer, avanserte stereoanlegg og gratis Wi-Fi.

Opera Hotel Zürich

Opera Hotel Zürich

Hvis du ønsker å bo i hjertet av Zürichs forretningsdistrikt og innen kort gangavstand fra byens attraksjoner, så er Opera Hotel Zurich det beste alternativet. Dette firestjerners hotellet ligger i Seefeld-Muhlebach-Weinegg-delen av byen. Hotellet ligger rett over gaten fra det verdensberømte operahuset i Zürich.

Hotellets beliggenhet er ideell for besøkende som ønsker å utforske byens kjente handlegater. Den berømte Bahnhofstrasse ligger litt over 1,5 km unna. I tillegg ligger Opera Hotel Zurch en kort spasertur fra Zürichsjøens promenade.

Hotellets rom er elegante, og de har den nyeste teknologien. For eksempel har Opera Hotel Zurch en høyhastighets Wi-Fi-tilkobling og gratis Internett via W-LAN. Du kan også få tilgang til co-working space LOBBYEN.

Opera Hotel Zurch har en stor frokostbuffé i lobbyen. Restauranten er et bra sted for et uformelt måltid eller et forretningsmøte. Hotellet tilbyr en helseklubb med rabatt på inngang.

Opera Hotel Zurch har 58 rom. Noen av funksjonene på rommene inkluderer Wi-Fi, lydisolerte vinduer og gratis høyhastighetsinternett. De smarte rommene har stemmekontroll, en Sonos-lydplanke og Google Home.

Widder Hotel

Widder Hotel

Widder Hotel i Zürich er et luksuriøst boutiquehotell med en spennende historie. Det ligger i hjertet av byens gamleby. Dette hotellet ligger i ni middelalderbyhus og inkluderer en gourmetrestaurant. Eiendommen ble opprinnelig bygget på stedet for romerske og keltiske ruiner. Interiørdesignet har møbler designet av Le Corbusier og Frank Lloyd Wright.

Widder Hotel i Zürich har en prisbelønt gourmetrestaurant og bar samt et treningssenter. Beliggenheten gjør det innen gangavstand fra Zürich flyplass og nærliggende butikker. Det er også i nærheten av Lindenhof og Credit Suisse.

Bortsett fra god mat, har Widder Hotel i Zürich flere kunstgallerier, inkludert malerier av Andy Warhol. Det er medlem av The Living Circle, en ideell organisasjon som fremmer energisparing og etiske innkjøp. Den støtter også lokale artistprogrammer og er medlem av Food Waste Alliance.

The Widder Restaurant serverer en meny som kombinerer sveitsisk historie med moderne stil. Den har blitt tildelt to Michelin-stjerner og har 18 GaultMillau-poeng. Kjøkkenet ledes av Stefan Heilemann, som bruker råvarer av høy kvalitet og et karakteristisk hint av syre. Han er kjent for sin matlagingsstil, som kombinerer utmerket produktkvalitet med vilje til å eksperimentere.

Neues Schloss Privat Hotel

Neue Schloss Privat Hotel Zurich, Autograph Collection ligger i sentrum av Zürich, nær Limmatquai Street og Zürichsjøen. Hotellet ligger i nærheten av operahuset, Tonhalle Concert Hall og Aviary. Hotellet tilbyr en komfortabel atmosfære og utmerkede tjenester.

Hotellet har et spa, et treningssenter og gratis Wi-Fi. Gjestene kan nyte en badstue og et utendørsbasseng. De kan også slappe av på takterrassen. Rommene er utstyrt med kabel-TV, satellittkanaler og Wi-Fi. Gjestene kan også nyte en privat tennisbane.

Hotellet har en restaurant. Spisestedet er åpent for middag og lunsj. Dens frokostbuffé tilbys hver dag fra 06:30 til 10:30. De tilbyr også tefasiliteter.

Hotellet har en fredelig beliggenhet, men det er i hjertet av byen, bare noen få minutters gange fra shoppingdistriktet og Zürichsjøen. Det er også bare noen få minutters gange fra det sveitsiske nasjonale historiske museet.

Hotellet ligger en kort kjøretur fra flyplassen. Det tilbyr også gratis transport til og fra flyplassen.

Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi, et treningsstudio og et dampbad. De tilbyr også sen utsjekking. Gjestene kan velge å bo på et rom med utsikt over innsjøen eller et med hage. De kan også velge mellom en rekke allergivennlige rom.

Sorrel Hotel Seefeld

Sorell Hotel Seefeld er et av de fineste hotellene i Zürich. Denne moderne eiendommen i mellomklassen tilbyr et stilig opphold i hjertet av byen. Det er også innen rekkevidde fra innsjøen og gamlebyen.

Gjester på Sorell Hotel Seefeld tilbys en rekke rekreasjonsfasiliteter. Hotellet har en badstue og et treningssenter. Det tilbyr også gratis Wi-Fi og bilutleie. Og for golffans er det en bane i nærheten.

Lobbyen på Sorell Hotel Seefeld er elegant og moderne. Den har en lang svart disk og dype røde tepper. Det er også hjemmet til en bar som er populær blant mediefolk. Og rommene har dristige farger og Christian Fischbacher-tapet.

Rommene er en hyggelig blanding av moderne og tradisjonelle møbler. De har minikjøleskap og kaffekoker. Noen er utstyrt med sittehjørne, og andre har utsikt over nærområdet. Noen rom har dessuten skråtak.

Andre fasiliteter på Sorrel Hotel Seefeld inkluderer 24-timers resepsjon og transportservice. I tillegg tilbyr hotellet en frisørsalong og bagasjeoppbevaring.

Hotellet har en praktisk beliggenhet, innen gangavstand fra operahuset, Paradeplatz og kunstmuseet. Dessuten er det innen rekkevidde av Bahnhofstrasse, sentralbanestasjonen og Zürichsjøen.