Loading icon

De 10 beste luxe hotels in Zürich

Er zijn zoveel luxe hotels in Zürich om uit te kiezen, en het kan moeilijk zijn om de juiste te kiezen. Het is belangrijk om rekening te houden met uw persoonlijke voorkeuren en het soort sfeer dat u wenst. Als u bijvoorbeeld een hotel wilt met een ontspannen, ongedwongen sfeer, geeft u misschien de voorkeur aan een plek als het Park Hyatt Zurich. Als u op zoek bent naar een luxere ervaring, wilt u misschien naar een van de luxe hotels van de stad gaan, zoals het Glockenhof Zürich.

La Reserve Eden au Lac Zürich

La Reserve Eden au Lac Zürich

Als u op zoek bent naar een luxe luxe hotel in Zürich, dan bent u bij La Reserve Eden au Lac Zürich aan het juiste adres. Het ligt direct aan de oevers van het meer van Zürich en is een geweldige keuze voor reizigers die willen genieten van de natuurlijke schoonheid van het water. Met kamers met een nautisch thema en een prachtig uitzicht op het meer, is de accommodatie een vijfsterrenoase.

Het hotel, onderdeel van het merk La Reserve van Michel Reybier, is volledig gerenoveerd. De nieuwe verbeelding is van ontwerper Philippe Starck, die een paar maanden nodig had om het hotel opnieuw uit te vinden voor vandaag.

Het hotel biedt een moderne benadering van Zwitserse gastvrijheid. Elke kamer is individueel ontworpen en ingericht. Het beschikt over lichtgekleurde vloeren die een ontspannen omgeving creëren. Een groot raam laat veel natuurlijk licht binnen en creëert een rustgevende sfeer.

Naast de kamers biedt het hotel twee bars en restaurants. De eerste is de Eden Kitchen & Bar, waar gerechten met mediterrane invloeden worden geserveerd. De tweede is La Muna, die uitkijkt over het meer en een spectaculair uitzicht biedt op het historische centrum van Zürich. Het restaurant heeft ook een terras met uitzicht op de Alpen.

Het hotel beschikt ook over een eigen bibliotheek en proeflokaal. Gasten kunnen genieten van een massage of een fitnesscentrum. Het heeft ook een conciërgeservice.

Park Hyatt Zürich

Park Hyatt Zürich

Park Hyatt Zurich is een luxe 5-sterrenhotel in het hart van Zürich. Het is een korte wandeling naar de Bahnhofstrasse, de belangrijkste winkelstraat van de stad. Het hotel ligt ook dicht bij het meer van Zürich.

Als een van de beste luxe hotels in Zürich beschikt het over een eigen kunstcollectie, twee restaurants en luxe kamers en suites. De kamers en suites van het hotel zijn ontworpen door gerenommeerde ontwerpers zoals Janice Clausen en bieden een stijlvolle mix van klassieke en moderne ontwerpen.

De ruime kamers en suites zijn voorzien van mooie meubels en kamerhoge ramen. Ze bieden ook Nespresso-apparaten, hypoallergene kussens en gratis breedbandinternet. De suites hebben een apart eetgedeelte en sommige units hebben een spa-achtige badkamer.

Gasten kunnen genieten van een massage of behandeling in de eigen spa van het Park Hyatt. Andere voorzieningen zijn een fitnesscentrum en gemotoriseerde watersporten. De sportschool is niet groot, maar biedt een goede selectie moderne apparatuur. Er zijn een aantal spa-behandelkamers, evenals een sauna en een stoombad.

Het hotel biedt 24-uurs roomservice en een dagelijkse fruitmand. De kamers en suites zijn voorzien van Italiaans meubilair en dubbele beglazing. Ze zijn uitgerust met marmeren badkamers met Grohe regendouches.

Hotel Glockenhof Zürich

Hotel Glockenhof Zürich

Zürich, een van de meest internationale steden van Europa, biedt een scala aan luxe tophotels. Van de iconische vijf parels Baur au Lac tot het stijlvolle Park Hyatt, de hotels in de stad bieden bezoekers een scala aan ervaringen. Of het nu gaat om een verblijf in het stadscentrum of een bezoek aan de oude binnenstad, gasten kunnen profiteren van alles wat de stad te bieden heeft.

Het Park Hyatt, een favoriet van zowel toeristen als zakenreizigers, is een van de meest luxueuze hotels in de stad. Dit hotel ligt op slechts korte loopafstand van het meer van Zürich en de Bahnhofstrasse en is een paradijs voor zowel welgestelde zakenmensen als reizigers.

Met een scala aan voorzieningen, van gratis snelle Wi-Fi tot een 24-uurs business corner, zullen gasten van het hotel genieten van alle voorzieningen die ze maar kunnen wensen. Bovendien worden ze getrakteerd op een gratis welkomstdrankje bij de receptie.

Hotel Glockenhof is een viersterrenhotel in het hart van de stad. Dit hotel heeft een aantal faciliteiten, waaronder een restaurant, een bar en een zwembad op het dak. Het is ook een huisdiervriendelijk hotel. De kamers van het hotel zijn voorzien van een eigen badkamer, persoonlijke kluisjes en eiken parketvloeren. De kamers hebben ook hightech voorzieningen, zoals tv's van Bang & Olufsen, hoogwaardige stereosystemen en gratis wifi.

Opera Hotel Zürich

Opera Hotel Zürich

Als u in het hart van de zakenwijk van Zürich wilt verblijven en op korte loopafstand van de attracties van de stad, dan is het Opera Hotel Zurich de beste keuze. Dit viersterrenhotel ligt in de wijk Seefeld-Muhlebach-Weinegg van de stad. Het hotel ligt recht tegenover het wereldberoemde operagebouw van Zürich.

De locatie van het hotel is ideaal voor bezoekers die de beroemde winkelstraten van de stad willen verkennen. De beroemde Bahnhofstrasse ligt op iets meer dan 1,5 km afstand. Bovendien ligt het Opera Hotel Zurch op korte loopafstand van de promenade van het meer van Zürich.

De kamers van het hotel zijn elegant en beschikken over de nieuwste technologie. Het Opera Hotel Zurch heeft bijvoorbeeld een snelle Wi-Fi-verbinding en gratis internet via W-LAN. U heeft ook toegang tot de co-workingruimte THE LOBBY.

Het Opera Hotel Zurch heeft een uitgebreid ontbijtbuffet in de lobby. Het restaurant is een goede plek voor een informele maaltijd of een zakelijke bijeenkomst. Het hotel biedt een healthclub met korting op de toegang.

Het Opera Hotel Zürch heeft 58 kamers. Enkele van de voorzieningen in de kamers zijn Wi-Fi, geluiddichte ramen en gratis snel internet. De slimme kamers zijn voorzien van spraakbesturing, een Sonos-soundbar en Google Home.

Widder Hotel

Widder Hotel

Het Widder Hotel in Zürich is een luxe boetiekhotel met een intrigerende geschiedenis. Het is gelegen in het hart van de oude binnenstad van de stad. Dit hotel is gevestigd in negen middeleeuwse herenhuizen en beschikt over een gastronomisch restaurant. Het pand is oorspronkelijk gebouwd op de plaats van Romeinse en Keltische ruïnes. Het interieur is ontworpen met meubels ontworpen door Le Corbusier en Frank Lloyd Wright.

Het Widder Hotel in Zürich beschikt over een bekroond gastronomisch restaurant en bar, plus een fitnesscentrum. Door de ligging bevindt het zich op loopafstand van de luchthaven van Zürich en de nabijgelegen winkels. Het is ook vlakbij de Lindenhof en Credit Suisse.

Het Widder Hotel in Zürich heeft niet alleen lekker eten, maar ook verschillende kunstgalerijen, waaronder schilderijen van Andy Warhol. Het is lid van The Living Circle, een non-profitorganisatie die energiebesparing en ethisch verantwoord kopen promoot. Het ondersteunt ook lokale artiestenprogramma's en is lid van de Food Waste Alliance.

Het Widder Restaurant serveert een menu dat Zwitserse geschiedenis combineert met moderne flair. Het is bekroond met twee Michelin-sterren en heeft 18 GaultMillau-punten. De keuken staat onder leiding van Stefan Heilemann, die gebruik maakt van hoogwaardige ingrediënten en een kenmerkend zuurtje. Hij staat bekend om zijn kookstijl, die uitstekende productkwaliteit combineert met de bereidheid om te experimenteren.

Neues Schloss Privat Hotel

Het Neues Schloss Privat Hotel Zurich, Autograph Collection ligt in het centrum van Zürich, in de buurt van de Limmatquai-straat en het meer van Zürich. Het hotel ligt dicht bij het operagebouw, de concertzaal Tonhalle en de volière. Het hotel biedt een comfortabele sfeer en uitstekende service.

Het hotel beschikt over een spa, een fitnesscentrum en gratis wifi. Gasten kunnen genieten van een sauna en een buitenzwembad. Ze kunnen ook ontspannen op het dakterras. De kamers zijn uitgerust met kabel-tv, satellietzenders en WiFi. Gasten kunnen ook genieten van een eigen tennisbaan.

Het hotel beschikt over een restaurant. Het eetcafé is geopend voor diner en lunch. Het ontbijtbuffet wordt elke dag aangeboden van 06:30 tot 10:30 uur. Ze bieden ook theefaciliteiten.

Het hotel ligt op een rustige locatie, maar wel in het hart van de stad, op slechts een paar minuten lopen van het winkelgebied en het meer van Zürich. Het ligt ook op slechts een paar minuten lopen van het Zwitsers Nationaal Historisch Museum.

Het hotel ligt op korte rijafstand van de luchthaven. Het biedt ook gratis vervoer van en naar de luchthaven.

Het hotel biedt gratis wifi, een fitnessruimte en een stoombad. Ze bieden ook late check-outs. U kunt kiezen voor een verblijf in een kamer met uitzicht op het meer of een kamer met een tuin. Ze kunnen ook kiezen uit een aantal allergievriendelijke kamers.

Sorrel Hotel Seefeld

Sorell Hotel Seefeld is een van de beste hotels in Zürich. Dit eigentijdse middenklassehotel biedt een stijlvol verblijf in het hart van de stad. Het is ook binnen handbereik van het meer en de oude binnenstad.

Gasten van het Sorell Hotel Seefeld krijgen een scala aan recreatieve voorzieningen aangeboden. Het hotel beschikt over een sauna en een fitnesscentrum. Het biedt ook gratis WiFi en autoverhuur. En voor golfliefhebbers is er een golfbaan in de buurt.

De lobby van het Sorell Hotel Seefeld is strak en modern. Het beschikt over een lange zwarte toonbank en dieprode tapijten. Het is ook de thuisbasis van een bar die populair is bij mediaprofessionals. En de kamers zijn voorzien van gedurfde kleuren en Christian Fischbacher-behang.

De kamers zijn een aangename mix van modern en traditioneel meubilair. Ze zijn voorzien van minikoelkasten en koffie- en theefaciliteiten. Sommige zijn uitgerust met een zithoek en andere bieden uitzicht op de omgeving. Bovendien hebben sommige kamers schuine plafonds.

Andere voorzieningen van het Sorrel Hotel Seefeld zijn een 24-uurs receptie en een pendeldienst. Daarnaast biedt het hotel een kapperszaak en bagageopslag.

Het hotel heeft een gunstige ligging, op loopafstand van het operagebouw, de Paradeplatz en het kunstmuseum. Bovendien is het binnen handbereik van de Bahnhofstrasse, het centraal station en het meer van Zürich.