Loading icon

Ferie i UAE

Kun turister med et højt og over gennemsnittet indkomstniveau tager på ferie i De Forenede Arabiske Emirater. De mest populære destinationer er Dubai og Abu Dhabi .

Hele turistdestinationen i the UAE er rettet mod at overraske turister og derefter opfinde og skabe noget mere utroligt og overraskende endnu mere.

Der er bogstaveligt talt alt for en kvalitetsferie: de reneste hvide sandstrande ved det varme hav, skønheden i ørkenen, førsteklasses hotelværelser, restauranter med fremragende køkken, mange vidundere inden for moderne videnskab og teknologi, antikke og kulturelle monumenter.

Turister her kan ikke være bange for deres sikkerhed på noget tidspunkt af dagen eller natten.

Turister selv er temmelig forbudt - at tage billeder af Arab women såvel som offentlige myndigheder, banker og militære installationer, spil er forbudt, du må kun være i badedragt på stranden eller i nærheden af ​​poolen på hotellet, det er forbudt at ryge og drikke alkohol (inkl. øl) på gaden, det er forbudt at smide affald.

Maksimal hastighed på vejene er hundrede kilometer i timen. Turister rådes til at bruge solcreme i løbet af dagen, og dykkere bør på grund af de forræderiske lokale farvande kun dykke med en instruktør.

Hoteller i UAE er forskellige.

Hoteller på én - to stjerner giver et lavt serviceniveau, tre - fire stjerner er godt nok, og femstjernede hoteller er simpelthen fantastiske.

I forskellige butikker og shopping centers in the UAE kan du købe varer fra hele verden, der er alt her.

Du kan også købe ting på gademarkeder, det er kutyme aktivt at forhandle her, og du kan anstændigt reducere den oprindelige udbudspris på varerne.

Men vær forsigtig - du kan støde på en falsk. Oftest køber de i De Forenede Arabiske Emirater verdensberømte genstande og produkter fremstillet af ædle metaller og sten.