Loading icon

Vakantie in de VAE

Alleen toeristen met een hoog en bovengemiddeld inkomensniveau gaan in de Verenigde Arabische Emiraten op vakantie. De meest populaire bestemmingen zijn Dubai en Abu Dhabi.

De hele toeristische bestemming in de VAE is gericht op toeristen verrassen, en dan iets ongelooflijks en nog verrassends bedenken en creëren.

Er is letterlijk alles voor een kwaliteitsvakantie: de puurste witte zandstranden aan de warme zee, de schoonheid van de woestijn, eersteklas hotelkamers, restaurants met een uitstekende keuken, vele wonderen van moderne wetenschap en technologie, oude en culturele monumenten.

Toeristen hier kunnen op geen enkel moment van de dag of nacht bang zijn voor hun veiligheid.

Toeristen zelf zijn nogal eens verboden lot - foto's maken van Arabische vrouwen, evenals overheidsinstanties, banken en militaire installaties, gokken is verboden, je mag alleen in badkleding op het strand of bij het zwembad in het hotel is het verboden om op straat te roken en alcohol (inclusief bier) te drinken, het is verboden om afval te gooien.

De maximumsnelheid op de wegen is honderd kilometer per uur. Toeristen wordt aangeraden om overdag zonnebrandcrème te gebruiken en duikers, vanwege de verraderlijke lokale wateren, mogen alleen duiken met een instructeur.

Hotels in de VAE zijn divers.

Hotels in één - twee sterren bieden een laag serviceniveau, drie - vier sterren zijn goed genoeg en vijfsterrenhotels zijn gewoon geweldig.

In verschillende winkels en winkelcentra in de VAE, je kunt goederen van over de hele wereld kopen, er is alles hier.

Je kunt ook dingen kopen op straatmarkten, het is gebruikelijk om hier actief te onderhandelen en je kunt de initiële vraagprijs behoorlijk verlagen van de goederen.

Maar wees voorzichtig - u kunt tegen een vervalsing aanlopen. Meestal kopen ze in de VAE wereldberoemde artikelen en producten gemaakt van edele metalen en stenen.