Loading icon

Ferie i Vietnam

Ferier i Vietnam har været efterspurgt blandt turister i en lang periode. Dette er et land med en århundreder gammel kultur og sine egne gamle traditioner, en interessant historie og vidunderlige maleriske hjørner. Til dato er der dannet mange hoteller, kroer og feriesteder i Vietnam.

Byen Mui Ne udvikler sig hurtigt og er kendt for sine rene og velholdte strande. Vidunderlige strande og palmer, et vidunderligt klima og moderate priser - alle disse aspekter tiltrækker mange feriegæster.

Hotellerne, der ligger her, udmærker sig ved det højeste kvalitetsniveau af service og de mange forskellige tjenester, der tilbydes. Resortet ligger 200 km fra lufthavnen, men der er mulighed for hurtig bevægelse med offentlig transport, tog eller taxa.

For kendere af historie arrangeres der forskellige udflugter, som du kan lære dette smukke land bedre at kende. Fiskerhavnen er et af de mest populære steder i området, hvor du kan tage en masse flotte billeder.

En hel strøm af turister kommer jævnligt til denne by, fordi i dette område er en vidunderlig forening af antikken og moderniteten sejrer. Bytorvet er hjemsted for et stort udvalg af forskellige monumenter og smukke arkitektoniske konstruktioner sammen med mange moderne indkøbscentre. I dette område kan du gå i timevis og regelmæssigt opdage noget nyt og interessant. Denne by er kendetegnet ved befolkningens velvilje, så besøgende har mulighed for at tilbringe deres ferie i en behagelig atmosfære.

Der er ingen badeferie i hovedstaden, men hvile her vil være meget interessant for dem, der kan lide at tilbringe tid på udflugter. På byens torv er der flere markante museer, der er interessante for beundrere af landets historie. I dette område kan du føle dig fuldstændig tryg og fordybe dig i afslapning med hovedet. På trods af at byen er hovedstaden, er der praktisk talt ingen højhuse her. Der er mange steder at handle her, lige fra hele komplekser til lokale markeder.

Hanoi: Nature

Hanoi: Bus & Minivan tours