Loading icon

Feestdagen in Vietnam

Vakanties in Vietnam zijn al lange tijd erg in trek bij toeristen. Dit is een land met een eeuwenoude cultuur en zijn eigen oude tradities, een interessante geschiedenis en prachtige pittoreske hoekjes. Tot op heden hebben zich in Vietnam veel hotels, herbergen en resorts gevormd.

De stad Mui Ne ontwikkelt zich snel en staat bekend om zijn schone en goed onderhouden stranden. Prachtige stranden en palmbomen, een heerlijk klimaat en gematigde prijzen - al deze aspecten trekken veel vakantiegangers aan.

De hotels die zich hier bevinden, onderscheiden zich door de service van het hoogste kwaliteitsniveau en de verscheidenheid aan aangeboden diensten. Het resort ligt op 200 km van de luchthaven, maar er is de mogelijkheid van snelle verplaatsing met het openbaar vervoer, de trein of de taxi.

Voor kenners van de geschiedenis zijn er verschillende excursies georganiseerd, bezoeken waarbij je dit prachtige land beter leert kennen. De vissershaven is een van de meest populaire plekken in de omgeving, waar je veel mooie foto's kunt maken.

Er komt regelmatig een hele stroom toeristen deze stad, want in dit gebied heerst een prachtige vereniging van oudheid en moderniteit. Het stadsplein herbergt een grote verscheidenheid aan verschillende monumenten en prachtige architecturale constructies, evenals vele moderne winkelcentra. In dit gebied kun je uren wandelen en regelmatig iets nieuws en interessants ontdekken. Deze stad onderscheidt zich door de welwillendheid van de bevolking, zodat bezoekers de mogelijkheid hebben om hun vakantie in een aangename sfeer door te brengen.

Er is geen strandvakantie in de hoofdstad , maar rust hier zal zeer interessant zijn voor degenen die graag tijd doorbrengen met excursies. Op het stadsplein zijn er verschillende belangrijke musea die interessant zijn voor bewonderaars van de geschiedenis van het land. In dit gebied voelt u zich volkomen veilig en kunt u zich met uw hoofd onderdompelen in ontspanning. Ondanks dat de stad de hoofdstad is, zijn er hier praktisch geen hoogbouw. Er zijn hier veel winkels, variërend van hele complexen tot lokale markten.

Hanoi: natuur

Hanoi: bus- en minivan-tours