Loading icon

Seværdigheder alle bør se

Kirker, slotte, amfiteatre, rækkehuse. Listen over menneskelige kreationer er uendelig. Men nogle af dem skiller sig ud for deres utrolige skønhed eller mystik. Hvilke bygninger bør enhver rejsende se?

Saint Sophie Cathedral

Hagia Sophia er bestemt mere end blot en hellig bygning. Bygget i det 11. århundrede e.Kr. til den kristne religions behov, blev bygningen til sidst den vigtigste muslimske moske i verden.

Hastigheden, hvormed denne majestætiske skabning blev opført, er overraskende den dag i dag. Mange turister bemærker, at Hagia Sophia ser smukt ud på baggrund af den nedgående sol over the Bosphorus .

Petra, Jordan

Den antikke by Petra er gentagne gange blevet inkluderet i ranglisten over de smukkeste monumenter i verden. Dette er en rigtig labyrint af bygninger hugget ind i klippen, der dateres tilbage til det 3. århundrede f.Kr.

I dag besøges denne attraktion af turister fra hele verden. Der er intet bedre sted at starte dit mellemøstlige eventyr end disse maleriske ruiner gemt blandt klipper og kløfter.

Pyramiderne i Giza, Egypten

Ingen tur til Egypt er komplet uden et besøg på Giza . Det er her, du kan kaste dig ud i faraoernes mystiske og ældgamle verden. Og Cheops-pyramiden, som er Egyptens største attraktion, betragtes som et af verdens 7 vidundere.

Faraonernes pyramider er den vigtigste attraktion i verden, som ikke bør gå glip af.

Angkor Wat, Cambodja

Angkor er et historisk bykompleks, der er tilbage fra den tidligere hovedstad the Khmer Empire i nutidens Cambodia . Dette gigantiske område har både kulturelle, religiøse og naturlige attraktioner, hvilket garanterer en hel dag med fornøjelige og tilfredsstillende udflugter.

Det mest populære tempel er Angkor Wat, centrum for alle turistudflugter.

Taj Mahal, India

The Taj Mahal er et enormt tempel, eller rettere et mausoleum, hvori resterne af den elskede hustru til padishah er begravet. Bygningen er udelukkende lavet af hvid marmor og er det bedst bevarede eksempel på indisk kunst fra den muslimske periode, der tiltrækker millioner af turister og indbyggere hvert år.

Takket være sin skæbne er det blevet kendt som kærlighedens tempel, det mest fotograferede sted i Indien og et monument indskrevet på the UNESCO World Heritage List .

Alle de fredede gamle bygninger vil ikke efterlade nogen rejsende ligeglade. Ved første lejlighed er det værd at besøge disse seværdigheder.