Loading icon

Wat ik heb meegenomen uit Hamburg

Aangezien Hamburg een havenstad is, wordt op souvenirs in Hamburg meestal ofwel het stadswapen afgebeeld, ofwel is er een maritiem thema.

Maritiem thema in souvenirs uit Hamburg.

Er kan een zeilboot zijn in verschillende uitvoeringen (bijvoorbeeld een zeilboot in een transparante glazen fles), of misschien een pilotenpet (een zwarte dop met een donkerblauwe streep).

Het grootste deel van de souvenirwinkels is geconcentreerd in de buurt van het stadhuis, dus dat deed ik niet ik doe niet eens veel moeite om ze te vinden.

Ik kon het niet laten en liep langs de souvenirmagneet met het embleem van de stad, het is erg helder en stijlvol. Deze magneet kostte me ongeveer 4 euro.

Een andere aankoop die ik met mijn bescheiden budget kon betalen is een lichte boodschappentas voor de zomer die ik van Duty Free Hamburg Airport heb gekregen als aandenken aan Duitsland (voor slechts 5 euro).

U bent waarschijnlijk verrast door mijn dergelijke bescheiden verzoeken. Maar hier is ook een puur praktisch moment - u hoeft geen zware dingen mee te nemen en uw bagage te betalen.

Mijn reis bleek behoorlijk intens te zijn, in totaal heb ik tijdens deze reis ongeveer 11 bezocht steden, dus alle dingen waren zorgvuldig geselecteerd zodat de lading voor mij zo licht mogelijk was, ik verhuisde met een relatief lichte rugzak.

En hier zijn alle sightseeingtours in Hamburg en bustours in Hamburg https://foxiepass.com/en/germa...