Loading icon

Winterreis naar Thailand

Thailand is een geweldig land in Zuidoost-Azië en is sinds kort populair onder toeristen.

Er wordt aangenomen dat inThailand iedereen kan vinden wat hij wil: exotische, ontspannen vakanties, extreme reizen door het land en nog veel meer.

Voor mensen die op noordelijke breedtegraden wonen , een winterreis naar Thailand is een echte ontsnapping aan onstabiel weer, kou en natte sneeuw. Het is de winter in Thailand die zorgt voor het meest comfortabele weer, als er geen zinderende hitte op straat is, en het is zo leuk om naar het strand te gaan om te zonnebaden en te zwemmen in de wateren van de baai van Bengalen.

Het enige obstakel zijn de hoge vluchtkosten, waardoor sommige toeristen soms niet naar Thailand kunnen reizen.

De ervaren reiziger zal echter altijd goedkope tickets kunnen vinden, die vaak worden aangeboden door veel luchtvaartmaatschappijen. De vliegtijd is ongeveer tien uur, maar onderweg verveel je je niet.

Neem zeker eenThailand reisgids mee in het vliegtuig om vooraf kennis te maken met de cultuur en tradities van dit land, maak een lijstje van bezienswaardigheden om te bezoeken, kies interessante excursies in Thailand om uw reis zoveel mogelijk te diversifiëren.

Als je voor het eerst naar Thailand reist, volgen hier enkele handige tips die je helpen je beter aan te passen tijdens je reis en mogelijke problemen te voorkomen. Thais zijn vrij vreedzame mensen, maar sommige dingen kunnen hen boos maken. Men kan bijvoorbeeld niet respectloos en zelfs maar gekscherend spreken over de koning van Thailand - deze persoon wordt als onschendbaar beschouwd.

Zorgt voor respect en houding van de lokale bevolking voor geschillen - verhef nooit uw stem, ook al lijkt het u dat de gesprekspartner (bijvoorbeeld servicepersoneel) ongelijk heeft, hierdoor verliest u alle respect en kunnen ze helemaal niet meer met u praten.

Een kleine fooi, op de integendeel, zal een aantrekkelijk imago voor je creëren - de boeddhistische traditie verwelkomt donaties die karma helpen verbeteren.

Maak ook geen gebruik van de diensten van willekeurige assistenten die u kunnen lastigvallen met absoluut onnodige diensten. Deze mensen proberen in de regel toeristen te promoten met extra geld, zonder er iets van echte waarde voor terug te bieden. Aan de andere kant, wees niet bang om in geval van problemen contact op te nemen met de politie - toeristen worden hier beschermd tegen problemen, dus ambtenaren bewaken altijd de belangen van gasten.