Loading icon

Rejse til Australien. Hvad du behøver at vide

Australia er et unikt land beliggende på den sydlige halvkugle. Det overrasker med sin rige flora og fauna, der grænser op til moderne byer, og tiltrækker med sine unikke seværdigheder. At rejse til Australia er en mulighed for at lære en helt ny verden at kende, lære at surfe og fange din første bølge, opdage nye horisonter og lære hemmeligheden bag australsk lykke.

Du kan rejse ind i Australien på et turistvisum. For at få det skal du indsamle en pakke med dokumenter. De kan ansøges online, og du modtager et færdigt visum via e-mail. Visumgebyret er 142 australske dollars og betales på dagen for indsendelse af dokumenter.

På trods af det faktum, at Australien er et land af emigranter, overvåger staten nøje for at forhindre ulovlig indrejse i landet. Derfor skal turisten give gode grunde til at vende hjem.

Når du pakker din kuffert, er det vigtigt at huske de særlige kendetegn ved det solrige Australien. For at tilslutte elektriske apparater er det bedre at købe en adapter, fordi der bruges stikkontakter med tre ben. I lyset af klimaet er det nødvendigt at tage solcreme med for ikke at få hudforbrændinger. En hovedbeklædning er hovedegenskaben til at gå under den brændende sol, hvilket vil redde dig fra hedeslag.

Når du planlægger en rejse, er det vigtigt at lære om toldfunktioner, så det er bedre at efterlade kæledyr, planter, og noget medicin derhjemme. Findes forbudte genstande ved kontrollen, udskrives en bøde. Det er vigtigt at huske, at det er forbudt at eksportere repræsentanter for den lokale flora og fauna fra landet. I stedet kan du købe vidunderlige souvenirs.

Australiens officielle sprog er engelsk. Dette letter opgaven for turister, der i det mindste har grundlæggende viden. Den australske accent har absorberet britisk engelsk og en blanding af lokale dialekter, så det er sandsynligt, at det bliver ekstremt svært at forstå de indfødte.

I Australia er det vigtigt at følge grundlæggende sikkerhedsregler. Først og fremmest handler det om svømning. Det er bedre at besøge udstyret strande, hvor sandsynligheden for et hajangreb eller menneskelig skade på koraller er minimal. På trods af at ikke alle dyr i Australien er dødelige, er det værd at være forsigtig og tjekke dine ejendele og tøj. Når du lærer at surfe, er det bedre at følge lærerens råd og ikke risikere at prøve at fange en stor bølge.

De mest interessante byer i Australien, der tiltrækker turister, er Melbourne og Sydney . Dette er en overflod af grønne områder, interessant arkitektur, lyst kreativt rum og en særlig atmosfære af et lykkeligt liv.

Den dyreste bolig i Australien er i Tasmania og på the Great Barrier Reef . Men prisen er berettiget, for her afsløres landets naturlige skønhed. Den mest budgetmulighed for turister er moteller eller lejede lejligheder. Områdernes prestige afhænger af dets nærhed til havet, så du kan finde billigere boliger i centrum.

Transport i Australien er meget udviklet, så du kan vælge enhver bekvem måde at rejse på. At leje en bil er den bedste mulighed for turister, fordi det giver dig mulighed for at oprette en personlig rejseplan. En vigtig betingelse for at leje er kørekort og mindst et års køreerfaring. Der er venstrekørsel her, så i de tidlige dage skal du være ekstremt forsigtig.

Den Australiens oprindelige befolkning udgør en lille del af befolkningen, omkring 2%, så der er ikke noget nationalt køkken her. Tusindvis af forskellige kulturer er vævet på landets territorium, hvilket gør det meget farverigt og interessant til rejser.

Australien er et interessant land med rig arkitektur, enestående flora og fauna, som beskyttede tusinder af nationaliteter under sin eksistens. På trods af de imponerende økonomiske omkostninger vil en tur til et solrigt fjernt land efterlade levende indtryk og smukke billeder på baggrund af havet og smukke gader.