Loading icon

Seværdigheder i Kroatien

Et så vidunderligt land som Croatia er ikke kun kendt for sine vidunderlige strande, men også for seværdighederne fra forskellige historiske tider såvel som for sin maleriske natur.

Pula Amfiteater

The building er et af de største amfiteatre. Tidligere var omkring 25 tusinde mennesker indkvarteret her, men på nuværende tidspunkt kun 8 tusinde. Interessant nok, indtil det 4. århundrede, blev der udkæmpet kampe i denne bygning. Men snart, i stedet for at kæmpe, begyndte der at blive afholdt messer og andre begivenheder. I en af ​​bygningens haller er der et museum, som indeholder arkæologiske fund relateret til historien.

Fortress Lovrijenac

En sådan struktur blev bygget i nærheden af ​​ Dubrovnik og var beregnet til forsvar. Kanonernes opgave, som blev installeret på fæstningens vægge, var at kontrollere indflyvningerne til byen fra hav og land. Derudover var strukturen så høj, at den gav et godt udsyn for vagterne.

Ban Jelacic Square

Dette sted er hovedstadens centrum. Navnet er iboende i en kommandør fra Østrig, som var af kroatisk oprindelse. Han havde titel af landets hersker i alle 11 år. Men snart blev pladsen brudt op, og nu hed den Kharmitsey. Du kan ikke køre hertil i bil. I nærheden er berømte seværdigheder såsom: den største bank i landet, Mandushevac-fontænen og 1 højhus.

Blue Grotto

Det særlige ved dette sted er dets usædvanlige natur. Når vejret er klart og solrigt, kan et blåt lys observeres ca. 1 gang om dagen.

Overraskende nok kan ikke alle både være her. De skal være af en vis størrelse. Ikke langt væk kan du også observere en anden grotte, ikke mindre interessant end denne.

Krka National Park

Denne park er et af de vigtigste genstande for turistinfrastruktur. Der er hængebroer, hvor du kan se på den smukke udsigt, og du kan også lære om, hvordan dette sted blev skabt.

Desuden er der omkring 2100 arter af forskellige fugle. Men hovedtrækket er kongeørne.

Golden Horn beach

Dette sted er det smukkeste af alle strande. En funktion er dens omrids, som ændres hele tiden. Dette fænomen afhænger af vindens retning.

Afhængigt på hvilken retning vinden sætter, vil dette være formen. Dette sted er også berømt for det faktum, at de, der kan lide at dykke, samles her. Men den vigtigste underholdning er selvfølgelig at svømme i havet og solbade.

Efter at have overvejet ovenstående, vi kan konkludere, at Kroatien er det sted, hvor du bestemt bør besøge mindst én gang.