Loading icon

København

Det nordlige Europa bliver mere og mere populært som et center for klassisk turisme med sightseeing og at lære værtslandets kultur at kende. Som du ved, er landene i Europa rige på både det første og det andet. Ud over et klima, der er velegnet til klassisk turisme, er der noget at se her. Byerne i Nordeuropa er rige på historie og kulturarv. Og en af ​​disse byer er København, hovedstaden i Kongeriget Danmark.

Dette er en af ​​de de mest fredelige, beroligende hovedstæder i Europa, på samme tid er den uovertruffen i sin skønhed, og ja, København er velstandens vugge, det er ikke for ingenting, at briterne magazine Monocle anerkendte byen som den bedst egnede for livet .

Så, når du er ankommet og har startet din excursion in Copenhagen , skal du starte din rejse gennem byens gader fra Rådhuspladsen - den vigtigste i byen, selve rådhusets bygning, som åbenbart ligger her, er dekoreret med et monument over byens grundlægger Absalon .

Men dette er selvfølgelig ikke Københavns største skønhed. Udover museums of Copenhagen er en majestætisk bygning, der ikke kan komme udenom, for eksempel Amalienborg Slot, som har været residens for danske konger siden 1700-tallet, en bygning bygget i rokokostil er bestemt en pryd af byen.

Forresten, hvis vi taler om kongefamilien, så nyder den i Danmark kærligheden og respekten af borgerne, og svarer dem det samme. Det er tilstrækkeligt at sige, at under Nazitysklands besættelse af Danmark, stod Kongen af ​​Danmark, der risikerede sit liv, op for de danske jøder og reddede dermed landet fra Holocaust-politikken. Men lad os ikke dykke ned i fortiden.

Københavns hovedsymbol er monumentet til Den Lille Havfrue; turister fra hele verden kommer for at se det. Generelt forherligede den danske forfatter G. H. Andersen landet over hele verden med sine eventyrfigurer, og Danmarks hovedstad er bogstaveligt talt fyldt med heltene i hans bøger.

Strøget er blevet berømt for at være den længste gågade i Europa. Talrige mærkevarebutikker, souvenirtelte og et utal af spisesteder og restauranter, hvor du kan nyde alle fordelene ved det lokale køkken, er spredt over hele området. På Strøget kan du blandt andet finde det ældste stormagasin i byen Magasine du Nord , åbnet tilbage i det 17. århundrede, og et uforlignelig eksempel på jugendstilen - the Stork Fountain .

Af selvfølgelig er dette ikke alt det skønne i den herlige by, men for at værdsætte den i al dens pragt, skal du se og se den med dine egne øjne.