Loading icon

Ungarn - Europas hjerte

Landet er omgivet af en række europæiske stater. På grund af sin geografiske placering omfatter området Karpaternes udløbere og foden af ​​Alperne, og udover dem kan staten prale af maleriske søer og termiske kilder.

Ungarns traditioner 

Lokale foretrækker danse, især nationale. Den ungarske czardas-dans er almindeligt kendt over hele verden. Grundlæggeren af ​​denne symfoniske genre var den populære komponist Franz Liszt. Nationale bryllupsskik og -traditioner er omhyggeligt bevaret.

Omtrent en uge før ceremonien gik venner klædt i folkedragter med stave dekoreret med farverige bånd i hænderne hjem og invitere alle til en højtidelig begivenhed, påtager folk sig til gengæld at sende bruden nogle gaver næste dag. Bryllupsoptoget ledsages ofte af musik, rituelle sange og forskellige danse.

Ungarns vartegn

Det er værd at bemærke, at Hungary er blevet et af de mest besøgte lande i Europa på grund af dets mange historiske seværdigheder.

Budapest , ofte omtalt som "Donau-perlen", er en af ​​de smukkeste byer i verden. Den består af distrikterne Buda, Obuda og Pest, forenet omkring 1872 til én hel by.

Budapest er unikt i sig selv, da det samtidig omfatter en stor metropol, et ferieområde og en rummelig havn. Blandt byarkitekturens seværdigheder er Parlamentet, Buda Slot, Matthias Kirke, en af ​​de ældste kædebroer og mange andre skønheder.

Det gamle kursted i Ungarn er byen Balatonfured , som også betragtes som et kardiologisk sanatorium. I dette område er der naturlige kuldioxidkilder, og vandet fra dem bruges i vid udstrækning til medicinske formål, herunder til at tage afslappende bade.

Veszprem er den ældste og smukkeste by af dronninger, grundlagt for et årtusinde siden af ​​den første ungarske konge Istvan I den Hellige. Det er placeret på bakker, hvoraf den største er fæstningsbjerget, som tjente som grundlag for opførelsen af ​​fantastiske paladser og templer.

Med hensyn til kulturlivet i Veszprem kan du altid besøge teatralske premierer, koncerter og forskellige udstillinger, som følger den ene efter den anden i en kontinuerlig strøm.

Det skal bemærkes separat, at Heviz-søen er et af de største varme europæiske farvande. Det er rigt på mineralsalte, og bunden er dækket af helbredende mudder, hvilket skyldes, at der er blevet grundlagt mange feriesteder i dette område, hvor sygdomme i bevægeapparatet med succes behandles.