Loading icon

New Zealand - land med uberørt skønhed

Hvordan foretrækker du at slappe af i feriesæsonen? Under den brændende sol på strandene i Turkey ? Rider du på en kamel gennem klitterne i Egypt ? Måske er du mere afsondret og vælger steder, hvor du ikke vil blive forstyrret af skarer af turister?

Eller måske kan du lide ekstrem hvile og er klar til at bytte en solrig strand ud med klippefyldte foden og komfortable hoteller med en sovepose og et telt? Nå, i dette tilfælde skal du blot besøge New Zealand.

Selvfølgelig kan enhver rejsearrangør blive ret overrasket over et sådant valg, men pengene brugt og den lange flyvetur er det værd - du vil vende tilbage til dit hjemland som en anden person.

New Zealand betragtes med rette som en af de mest maleriske steder på planeten, fordi det meste af dens territorium er dækket af tætte skove og endeløse græsgange. Ikke underligt, at optagelserne af to trilogier af Peter Jackson - "Ringenes Herre" og "Hobbitten" fandt sted her. Skønheden i New Zealand er så uberørt, at selv de mest storstilede optagelser ikke krævede yderligere computereffekter fra instruktøren og hans team, for selv i denne form er de i stand til at forbløffe den rigeste fantasi.

Men New Zealand er ikke kun et enormt naturreservat, men også en vidunderlig platform for alle elskere af ekstremsport. Enhver person, der tørster efter et adrenalinsus, som har besøgt dette land, vil opleve fornemmelser tæt på eufori. Her kan du springe i faldskærm fra Oakland Bridge og en uforlignelig svømning blandt de varme kilder på Hot Water Beach og rafte på den Waitomo Glove underjordiske flod.

Hvis du desuden altid har elsket at se solen stå op, vil du i New Zealand have en unik mulighed for at blive den første person, der ser solopgangen på planeten. Hvis du betragter dig selv som en tilhænger af alt mystisk og usædvanligt, så besøg med alle midler Cape Reinga, hvor, ifølge en gammel legende, alle de dødes sjæle går.

Måske har du altid ønsket at se et gammelt krybdyr - en dinosaur, der har overlevet den dag i dag? Intet problem - hvis du har et særligt pas, kan du besøge Stephens Island, hvor et fantastisk væsen bor, det eneste af sin slags - tuataraen - den nærmeste slægtning til kæmpeøgler.

New Zealand er utvivlsomt et af de mest interessante steder på jorden, så hvis din økonomi tillader det, skal du lægge al tvivl til side og gå for at erobre det uudforskede vidder af uberørt skønhed.