Loading icon

New Zealand - land med uberørt skjønnhet

Hvordan foretrekker du å slappe av i høytiden? Under den stekende solen på strendene i Tyrkia? Rider du på en kamel gjennom sanddynene i Egypt? Kanskje du er mer tilbaketrukket og velger steder hvor du ikke vil bli forstyrret av mengder av turister?

Eller kanskje du liker ekstrem hvile og er klar til å bytte ut en solrik strand med steinete foten, og komfortable hoteller for en sovende bag og telt? Vel, i dette tilfellet må du ganske enkelt besøke New Zealand.

Selvfølgelig kan enhver turoperatør bli ganske overrasket over et slikt valg, men pengene brukt og den lange flyturen er verdt det - du kommer tilbake til hjemlandet ditt som en annen person.

New Zealand regnes med rette som et av de mest pittoreske stedene på planeten, fordi det meste av territoriet er dekket med tette skoger og endeløse beitemarker. Ikke rart at innspillingen av to trilogier av Peter Jackson - "Ringenes Herre" og "Hobbiten" fant sted her. Skjønnheten til New Zealand er så uberørt at selv de mest storstilte opptakene ikke krevde ekstra dataeffekter fra regissøren og teamet hans, fordi selv i denne formen er de i stand til å forbløffe den rikeste fantasien.

Men New Zealand er ikke bare et enormt naturreservat , men også en fantastisk plattform for alle elskere av ekstremsport. Enhver person som er tørst etter et adrenalinkick som har besøkt dette landet, vil oppleve sensasjoner nær eufori. Her kan du hoppe i fallskjerm fra Oakland Bridge, og enestående svømming blant de varme kildene på Hot Water Beach, og rafting på Waitomo Glove underjordiske elven.

Også hvis du alltid har elsket å se solen stige, i New Zealand vil du ha en unik mulighet til å bli den første personen som ser soloppgangen på planeten. Hvis du anser deg selv som en tilhenger av alt mystisk og uvanlig, så besøk for all del Cape Reinga, hvor, ifølge en gammel legende, alle de dødes sjeler går.

Kanskje du alltid har ønsket å se et gammelt reptil - en dinosaur som har overlevd til dette dag? Ikke noe problem - hvis du har et spesielt pass, kan du besøke Stephens Island, hvor en fantastisk skapning bor, den eneste i sitt slag - tuataraen - den nærmeste slektningen til gigantiske øgler.

New Zealand er utvilsomt et av de mest interessante stedene på jorden, så hvis din økonomi tillater deg, legg til side all tvil og gå for å erobre de uutforskede vidder av uberørt skjønnhet.