Loading icon

Nieuw-Zeeland - land van ongerepte schoonheid

Hoe ontspan je het liefst tijdens de feestdagen? Onder de brandende zon op de stranden van Turkije? Op een kameel rijden door de zandduinen van Egypte? Misschien ben je meer afgezonderd en kies je plekken waar je niet gestoord wordt door massa's toeristen?

Of misschien hou je van extreme rust en ben je klaar om een ​​zonnig strand in te ruilen voor rotsachtige uitlopers, en comfortabele hotels voor een slapend tas en een tent? In dit geval moet je gewoon Nieuw-Zeeland bezoeken.

Natuurlijk kan elke touroperator behoorlijk verrast zijn door zo'n keuze, maar het geld besteed en de lange vlucht zijn de moeite waard - u keert als een ander persoon terug naar uw thuisland.

Nieuw-Zeeland wordt terecht beschouwd als een van de meest pittoreske plekken op aarde, omdat het grootste deel van zijn grondgebied bedekt is met dichte bossen en eindeloze weiden. Geen wonder dat de opnames van twee trilogieën van Peter Jackson - "The Lord of the Rings" en "The Hobbit" hier plaatsvonden. De schoonheid van Nieuw-Zeeland is zo ongerept dat zelfs de meest grootschalige opnames geen extra computereffecten van de regisseur en zijn team nodig hadden, omdat ze zelfs in deze vorm de rijkste verbeelding kunnen verbazen.

Nieuw-Zeeland is echter niet alleen een enorm natuurreservaat , maar ook een prachtig platform voor alle liefhebbers van extreme sporten. Elke persoon die dorst heeft naar een adrenalinestoot die dit land heeft bezocht, zal sensaties ervaren die dicht bij euforie liggen. Hier kun je parachutespringen vanaf de Oakland Bridge en onvergelijkbaar zwemmen tussen de warmwaterbronnen op Hot Water Beach en raften op de ondergrondse rivier Waitomo Glove.

Bovendien, als je er altijd al van hebt gehouden naar de zon te kijken stijgen, in Nieuw-Zeeland heb je een unieke kans om de eerste persoon te worden die de zonsopgang op aarde ziet. Als je jezelf beschouwt als een aanhanger van alles wat mystiek en ongewoon is, bezoek dan zeker Kaap Reinga, waar, volgens een oude legende, alle zielen van de doden naartoe gaan.

Misschien heb je altijd al een oud reptiel willen zien - een dinosaurus die dit heeft overleefd dag? Geen probleem - als je een speciale pas hebt, kun je Stephens Island bezoeken, waar een verbazingwekkend wezen leeft, de enige in zijn soort - de tuatara - de naaste verwant van gigantische hagedissen.

Nieuw-Zeeland is ongetwijfeld een van de interessantste plekken op aarde, dus als uw financiën het u toelaten, zet alle twijfels opzij en ga de onontgonnen uitgestrektheid van ongerepte schoonheid veroveren.