Loading icon

Surfing i Portugal

Surfing in Portugal er en af ​​landets vigtigste "chips". Det store og kraftfulde Atlanterhav giver bølger af den rigtige størrelse til både begyndere, der bare prøver at komme på brættet, og professionelle, der ønsker at fange en stor bølge. Der er mere end hundrede forskellige skoler langs kysten, hvor erfarne instruktører hjælper dig med at lære denne utroligt smukke sport.

Ud over at studere på sådanne skoler får eleverne boliger - normalt deres eget værelse, mad, alt det nødvendige udstyr til surfing - en tavle og tøj, og om aftenen er de vært for sjove begivenheder og fester.

Med andre ord er en surfskole et unikt sted, hvor du får mulighed for at lære at surfe, ikke bekymre dig om mad og logi, og også møde mennesker fra hele verden og dermed forbedre dine fremmedsprog. Prisen for alt dette varierer, men under alle omstændigheder vil den ikke virke særlig høj for dig - omkring fem hundrede euro vil blive bedt om en uges træning og ophold i et separat rum, som er relativt lille.

I næsten enhver kystby eller landsby i Portugal kan du nemt finde en surfskole. Men på grund af det store antal skoler, størrelsen af ​​bølgerne forskellige steder og betingelserne for surfing, bliver det svært at vælge det nøjagtige sted, hvor du vil være mest komfortabel med at surfe.

Nedenfor vil vi tale om de mest populære kystbyer og -byer med surfere. For dem, der for første gang ønskede at komme på bestyrelsen i første omgang, er strande som Kosush og Pedra Branca, der ligger nær Lissabon, nær fiskerlandsbyen Erireira, velegnede. Dette sted anses for at være et af de bedste og eksemplariske i verden til surfing.

Du bør også være opmærksom på Arrifana Beach, som ligger nær landsbyen Azlejour i det sydvestlige Portugal . For folk med en vis erfaring med surfing er det først og fremmest nødvendigt at overveje landsbyen Sagres som en mulighed. I den dannes der på grund af den stærke strøm og vinden store og kraftige bølger, hvilket gør denne landsby til et af centrene for portugisisk surfing.

Et af de bedste steder at surfe er også Praia do Amado, hvor der afholdes adskillige internationale konkurrencer i surfing og andre vandsportsgrene. Surfing er en utrolig smuk og yndefuld sport. Efter at have stået på brættet og oplevet havets styrke og kraft, vil du næppe kunne glemme denne følelse af frihed og forbindelse til elementerne. Og hvor, hvis ikke i Portugal, vil det være så nemt for dig at gøre dette? Portugal er et sandt paradis for dem, der ønsker at tæmme havet.

Discover Portugal