Loading icon

Sunny California - en amerikansk stat med mange funktioner

Californien er en unik og speciel stat i the USA . I det mest solrige og mest fantastiske hjørne af Amerika hersker en gunstig atmosfære af levende og rytmisk liv. På Californiens kyst er der mange strande, der er kendetegnet ved komfort og levedygtighed. Californien imponerer med sit frugtbare klima og luksuriøse chikke restauranter og klubber. Her bor venlige og velklædte mennesker, som foretrækker behagelig hvile og underholdning.

Fantastisk og smuk tilstand

Californien er en tætbefolket stat, og dens største byer er Los Angeles , San Jose og San Francisco. Statens territorium er præget af et bjergrigt landskab, og store byer i USA er placeret i lavlandet. Sacramento er Californiens hovedstad med mange interessante seværdigheder.
Den største og mest populære by Los Angeles har en udviklet og moderne produktion af alt det fedeste og mest amerikanske. Staten er hjemsted for Hollywood-stjerner og berømtheder.

San Diego er en af ​​de mest interessante byer i Californien og er hjemsted for den største militærbase i amerikanske flåde. På statens territorium er der Balboa Park med mange museer, botaniske haver, og der er en vidunderlig  San Diego Zoo .

San Francisco er den største by med skønhed og moderne arkitektonisk perfektion. Kultur- og finanscentret er berømt for sit smukke Chinatown-distrikt, som er kendetegnet ved sin charme og luksus.

Den nationale sammensætning af staten er forskelligartet, og en betydelig del af befolkningen er latinamerikanere og europæere. Der bor også mange spaniere og portugisere, armeniere og iranere her. Der er mange trosretninger og religioner i Californien, blandt hvilke der mest af alle er kristne, protestanter og katolikker. Omkring tredive procent af territoriet er besat af skove, og der er også grønne dale og ørkenområder.

Californiens vartegn

Racetrack Playa er en mystisk sø, der er udtørret og ligger i Dødens Dal. Her er usædvanligt tørt og varmt, men det kan være ret koldt om natten. Dette skræmmende og mystiske sted ryster "levende" sten, der bevæger sig på en mystisk måde. Søen ændrer sin form og adskiller sig konstant i størrelse.

Disneyland - forlystelsespark for børn med mange forlystelser, restauranter og legetøjsbutikker. Her giver Disneys helte og karakterer sjov og glæde, og lyse og farverige shows glæder voksne og børn.

Lake Tahoe blev dannet for millioner af år siden og ligger mellem to stater - Nevada og Californien. Den smukke sø er omgivet af høje bjerge, og her kan du nyde forskellige vandsportsaktiviteter som svømning og roning. Om vinteren er søen særligt smuk, og i bjergene kan du stå på ski. Der er et skisportssted, hvor du kan tage på snesko.

Yosemite - Nationalpark af ekstraordinær skønhed og er beliggende i den østlige del af staten. Det smukke naturlige sted imponerer med sine vandfald og klipper, og den vilde natur tiltrækker med de smukkeste landskaber og forskelligartede flora og fauna.

Redwood National Park ligger i et skovområde, og her kan du nyde naturens skønhed og perfektion. Mange naturelskere laver naturskønne ruter gennem skovhjørnerne og beundrer den smukke udsigt over havet.

California er et populært turistmål med mange interessante seværdigheder og smuk natur. Naturens skønhed er fantastisk med de højeste træer, smukke bjerge og søens charme.