Loading icon

De mest usædvanlige bygninger i verden

Når du ser på de mest usædvanlige bygninger i verden, tror du ufrivilligt, at du skal rejse mere rundt i verden. Disse fantastiske designs er lavet af en række forskellige materialer af genier.

Nogle gange ser det ud til, at du kan bygge hvad som helst og af hvad som helst: myrer bygger deres huse af sand og grannåle, bløddyr af kalk, du kan endda bygge kærlighed på populære tv-projekter, og Botox bruges til at bygge nye ansigtsformer. Men når du ser på nogle arkitektoniske mesterværker, forstår du slet ikke, hvordan og ud fra hvad de er bygget.

Disse bygninger kan indgå i forskellige lister og klassificeringer, der vil blive skrevet bøger om dem, og der vil blive organiseret pædagogiske udflugter dedikeret til dem. Hvad er disse vidundere ved arkitektonisk tankegang?

De mest usædvanlige bygninger i verden

Dette mirakel minder lidt om en hytte på kyllingelår. I dag repræsenterer det et hotel med et højt navn " House in the Clouds ", beliggende i den engelske landsby Thorpeness (Suffolk County).

Fra 1923 til 1970 var det bare et vandtårn. Efter at være blevet demonteret og klodset op, koster en nat i sådan et tårn i gennemsnit £600.

Forfatteren til disse såkaldte "kubehuse" i Rotterdam er Piet Blom.

De siger, at beboerne klager over, at alle møblerne skal placeres midt i rummet, fordi væggene er i en vinkel.

Det forekommer mig, at hvis Gaudí kunne leve et par hundrede år, kunne han komme til en sådan stil i arkitekturen.

Dette flaskehus er et af tre bygget på Prince Edward Island ( Canada ). Forfatteren til dette mesterværk er Edouard Arsenault, selvom han selv er tilbøjelig til at tillægge forfatterskabet til sin datter, som fik hendes far til denne idé ved at sende ham et postkort fra en flaskelås, som også ligger i Canada på Vancouver Island.

For at bygge sin "flaskelandsby" indsamlede hr. Arceno 25.000 tomme glasflasker i forskellige farver, og gik uden om alle bekendte og naborestauranter. I dag kan du komme til landsbyen fra maj til oktober. Billeder fra turister er fremragende.

Shoe House , beliggende i Pennsylvania (USA), fungerer i dag som et museum.

Den blev oprettet efter ordre fra Mr. Nines, en skosælger, specifikt for at reklamere for sit produkt. Nå, det var et godt PR-træk.

Et unikt stenhus kan ses i Portugal - ikke langt fra byen Fafe . Væggene er kæmpe kampesten. Generelt oplever de fleste turister, at huset er meget lig hjemmet til the Flintstones , en tegneseriefamilie fra stenalderen.

Arkitekten bag denne bygning - Victor Rodriguez - indrømmer også, at det var Flintstones, der inspirerede ham til at bygge sådan et hus, som han oprettede som et landsted for sig selv og sin familie.

Mr. Rodriguez håbede, at han ville være i stand til at gemme sig i dette stenly fra travlheden, men det var ikke tilfældet: et stort antal turister og alle slags vandaler gav ham ikke hvile, så hele familien måtte forlade stenhuset.