Loading icon

Ferie på øen Korfu

I den nordvestlige del af Det Ioniske Hav er der en malerisk ø kaldet Kerkyra , bedre kendt som turist Corfu . I modsætning til andre feriesteder og øer i Greece imponerer Korfu med sit usædvanligt behagelige, milde klima, og den gyldne periode for et sådant klima falder fra omkring begyndelsen af ​​juni til midten af ​​august.

Korfu er ikke kun fløjlssand, glitrende af guld, og det azurblå hav. Dette sted går tilbage til oldtiden, så de fleste af bygningerne her har bevaret et strejf af antikken. Blandt hovedattraktionerne på dette sted skal bemærkes Museum for gammel asiatisk kultur og sjældne byzantinske malerier, Museum of I. Kapodistrias, hvor der er personlige genstande fra den første præsident for Grækenland, som blev født i denne vidunderlige region.

Ved første øjekast en upåfaldende landsby kaldet Gastouri og beliggende på bakken "Achilia" (der var navnet på den græske mytehelt) kan være stolt af sin sommerresidens for den østrigske kejserinde Elisabeth, populært kendt som Sisi. Der er også et palads, som ikke helt har mistet rigdommen af ​​sine dekorationer. Det byder turister velkommen i form af et museum.

For besøgende vil det ikke være svært at kommunikere med lokalbefolkningen, fordi de alle, bortset fra græsk, behersker engelsk godt. Hvis du kan engelsk på et grundlæggende niveau, så ville det selvfølgelig være bedre at forbedre dine færdigheder. Allerede før turen skal du lære sproget på et samtaleniveau og læse anmeldelserne fra dem, der allerede har været på øen: når alt kommer til alt, mens du studerer engelsk, vil anmeldelserne af dem, der allerede er taget på ferie til Korfu, være meget nyttig for dig. Og generelt vil et godt kendskab til sproget give dig mulighed for at gøre enhver rejse til endnu mere spændende og interessant.

Siden oldtiden er symbolet på øen Korfu den lille ø Pontikonisi, hvor klostret Pantokrator ligger. Ifølge legenden, som de oprindelige folk elsker at fortælle, er denne ø intet andet end Odysseus' mytiske skib, som Poseidon, havets gud, ønskede at forvandle til en klippe. Og i nærheden ligger de stadig bevarede ruiner af gudinden Artemis tempel, som blev rejst her tilbage i 590 f.Kr. e.

Enhver rejsende vil kunne lide øen Korfu: Her vil unge mennesker finde et umuligt antal af en bred vifte af natklubber og døgnåben yachtdiskoteker, vil udendørsentusiaster være i stand til at dykke, surfe og ride, hvilket er et særligt syn langs øens maleriske skråninger og dale. Gourmeter vil være i stand til at smage en enestående spiritus kaldet "Kumkuat" og tage del i processen med at fremstille olivenolie - kort sagt et eventyr for enhver smag.

Corfu - History & Architecture