Loading icon

Top 5 steder at besøge i Indien

Når du bliver spurgt, hvilke attraktioner der er i India , får du i de fleste tilfælde svaret - the Taj Mahal . Faktisk er landet meget rigt på maleriske steder, arkitektoniske bygninger, kulturelle og antikke monumenter, hvis historie stammer fra en fjern fortid. Skal du planlægge en rejse til Indien? Helt klart ja!

Taj Mahal ( Agra )

Komplekset af bygninger, haver, reservoirer og springvand, opført på et rektangulært område med perfekt vedligeholdt symmetri, er Taj Mahal. Et mirakel af Mughal-arkitektur, legemliggørelsen af iranske, islamiske, indiske stilarter. Den omfatter to moskeer, hvoraf den ene ikke er i brug, fordi den ikke er orienteret mod Mekka. Symmetri leveres af tre døre i iransk stil, 3 bygninger i røde mursten, et centralt springvand og 4 reservoirer arrangeret i form af et kors.

Red Fort of Agra (Agra)

Endnu et arkitektonisk vidunder efterladt af Mughals. Tidligere var fortet det politiske, ceremonielle centrum for Mughal-staten. Det er det største fort i Indien med et areal på 38 hektar. Det er af stor betydning i forhold til historien om landets arkitektur.

Rød sandsten, snehvid marmor - klipperne, hvorfra kompleksets storslåede paladser blev bygget. Destinationen er meget populær blandt turister.

Golden Temple Amritsar

Sikh-samfundets helligdom. Det er beliggende i det nordlige Indien, i staten Punjab . Denne gyldne og marmor gurdwara midt i en hellig pool tiltrækker pilgrimme fra hele verden. Selvom dette er et sted for sikh-tilbedelse, fascinerer den venlige atmosfære turister, uanset deres religion. Gåture langs marmorstierne i Det Gyldne Tempel ledsages af hypnotiske hellige sange.

Dette pavillon i flere etager, fuldstændig dækket af bladguld, huser sikhernes hellige bog. Det Gyldne Tempel er meget mere end blot en religiøs bygning. Her er administration, biblioteker, herberger og den berømte spisestue. Ifølge sikh-traditionen er en gurdwara et sted, der er åbent døgnet rundt, og hvor alle tilbydes mad og logi. Oplyst af tusindvis af lys er den arkitektoniske struktur især smuk om aftenen.

Ravfortet

Eller på anden måde ravpaladset. Hvis Amber Fort blev savnet, når du besøger Jaipur , bliver du nødt til at vende tilbage. Siden at passere Amber Fort betyder at gå forbi skatten uden at bemærke det. Det oprindelige sæde for kongelige og en af de smukkeste bygninger i Rajasthan, stedet er meget populært blandt turister, især om morgenen.

I en række rigt udsmykkede rum, slebne sten, kan du fare vild. Gårde er omgivet af luksuriøse paladser, retssale og private lejligheder, dekoreret med spejle og mosaikker. Det er imponerende! Fordi det har været bolig for Rajput Maharajas og deres familier i århundreder. Amber Fort, med dets store volde og en række porte og asfalterede stier, er et hinduistisk kunstværk. Det er forbundet med to andre fæstninger, der ligger højere på Aravali-bjergkædens bakke, af et system af mure og underjordiske passager.

Ajanta Caves (Maharashtra)

Ajanta-hulerne er et af de største hulekloster-tempelkomplekser i verden, hugget ind i klipperne. Ajanta har 29 buddhistiske huletempler, der dateres tilbage til det 2. århundrede f.Kr..

Og dette er kun en lille brøkdel af, hvad Indien kan tilbyde turister - et land med en rig kultur og gammel historie.